יש עוגיות ש bagley ו flan של emeth

yuval701

New member
יש עוגיות ש bagley ו flan של emeth

יש מספר סוגים של עוגיות bagley כגון opera ו flan יש שוקולינה גם וקריוג'יטה אם אלפחורס האוונה יש בעיה אבל עוד מעט זה יגיע עם מספר דברים נוספים

ננרולה

New member
שוקולינה נשמע טוב

יגיעו לאן

yuval701

New member
בכול הארץ בעיקר חנות פרטיות ומ...

בכול הארץ בעיקר חניות פרטיות ומעדניות באיזה איזור את גרה בערך ואני ישיג לך כתובות

yuval701

New member
ספיציפת לשוקולינה

ספיציפת לשוקולינה יש במרכז שכונה ט נמצאת מעדניה ליד הסופר או ברחוב בן יהודה " סופר בו יהודה" בקיוסק " קול קורא במדבר" במרכז העיר ליד הדואר יש תחנת מוניות בצומת שוקת שאר הדברים יש בנוסף במעדני מניה ,כולל מוצרי arcor בצק לאמפנדס ריבת חלב מארגנטינה קניה נעימה יובל

yuval701

New member
כן

אני לא יודע אם הכול אבל במומו ( אטליז ומסעדה) ברחוב הרצל 177 ברחובות או בנס ציונה מעדני רובשטיין בן גוריון 4 הבית האדום ( בטוח שיש הכול) ניתן גם להשיג במחסני להב אבל יש רק אלפחורס קורנפלור ריבות של arcor ריבת חלב מארגנטינה ובצק לאמפנדס בהצלחה יובל

יובל!!!

איפה ניתן להשיג באיזור רמת גן? חולמת לאכול MELBA אבל שנה שעברה הייתי בארגנטינה והתאכזבתי כי שינו את המתכון ואת הגודל (כדי לחסוך כנראה...) ואין עוד את טעם השוקולד האופייני לעוגיות האלה...

yuval701

New member
melba

שלום דבי אני מצטער. melba שייכת לחברת טרבוסי ,בעבר היה אלפחורס טרבוסי , אשר יבוא ע"י יבואן מרעננה. הבעיה עם טרבוסי זה שהם לא מעוניים לעבוד עם ישראל. זה קורה גם עם מוצרים אחרים כגון ג'רבה. בקשר לרמת גן החנות היחידה שאני מכיר שעובדת עם אמפנדס ובצק לאמפנדס ואלפחורס זה פת לחם ומאפה בשנקיין 56 גבעתיים ניתן לבקש מהם מוצרי יבוא . יובל

תודה יובל!

אולי אתה יודע מה קרה עם דולסה דה לצ'ה גנדרה שנעלם מהמדפים? אין משהו דומה לו הנמכר בארץ

yuval701

New member
יש ריבת חלב אחרת

גנדרה גנדרה כולם רוצים את גנדרה אז כמה שאני יודע גנדרה פשטה את הרגל בארגנטינה התחילו לייצר שוב ושוב הופסק. גם היבואן בארץ נמכר לחברה אחרת ונסגר. הריבה האחרת, ואני מתשמש בה שמה manfrey מקורדובה. בתור חובב מושבע של ריבת חלב היא טובה מאוד וגם הסובבים אותי אומרים זאת (ארגנטינאים). נמכרת בקופסאות של 400 גרם ו 1 ק"ג לאפיה ( פשוט סמיך יותר) ויש גם 10 ק"ג לתעשיה לא רלוונטי לנו הפרטיים, לי בעצם כן, לאכול עם האצבע. אבל מה עדיף ריבת חלב טובה או אסדו טוב.

אתה צודק

טעמתי מהסמיכה ואהבתי. אבל רק מצאתי בחנות בהרצליה. מה עדיף? שניהם לא מוותרת על אף אחד...

למעלה