יש עוד אספנים פה?

woodstockfan

New member
יש עוד אספנים פה?

היי - יש לי את רוב הדיסקים הרשמיים של לד זפלין (חוץ מאיזה אוסף או משהו) ומעל 50 הופעות שלהם. יש עוד אנשים פה שאוספים ככה את הלהקה? אשמח להחליף מידע עם יש. והנה האוסף שלי

Bill Kilgore

New member
מאיפה כל הבוטלגים?

יש לי רק הוצאות רשמיות לא כולל האלבום האחרון.

woodstockfan

New member
אספני לד זפלין

היי - יפה. לי יש גם את ה-box set המעולה שלהם ואני גם צריך לקנות את Mothership החדש. את הבוטלגים החלפתי בדואר והיום אני מוריד. יש לי כמה silver discs - אלה שעולים יותר מדי ולא הייתי קונה היום. קשה להאמין שפעם היינו משלמים $25 לדיסק לאלה! פשוט מדהים כמה הופעות באיכות מצויינת יש של לד זפלין. יותר מכל להקה אחרת. כל הופעה מ-1980 קיימת באיכות מצויינת. וה-tour של 1977 הכי טוב לדעתי - קצת אקוסטי ושירים שלא ניגנו בהופעה לפני זה. קראתי במאמרים שחברי הלהקה אוהבים לשמוע את הבוטלגים אבל לא אוהבים את התעשייה שמסביב, אז הגיוני שהם בעצמם דאגו שההופעות ייצאו. גיליתי שישראלים פחות מתעניינים בבוטלגים והתקשורת פה מתעלמת מזה. אולי בגלל שזה חוקי ומי שמתעניין בהם זה מי שכבר קנה את רוב הדיסקים הרשמיים.

microbe15

New member
אני לא אספן

אבל אני משוטט בפורומים של בוטלגים מדי פעם, ומחפש הופעות שוות להורדה. לזפלין באמת יש המון הופעות באיכות מצויינת, אבל רובן מהתקופה המאוחרת, שאני פחות אוהב. אף פעם לא קניתי בוטלג, זה נראה לי מאד מיותר.

woodstockfan

New member
מה זה בוטלגים

אז כמה הגדרות.. pirated cd -- דיסק שנמכר בחנויות שמעותק. בוטלג - בדרך כלל הופעה של להקה שלא נמכרת בחנויות. לכל מסע הופעות אולי עושים דיסק אחד למכירה אבל יש עוד הרבה הופעות שלא מגיעות לחנויות. לחברות לתקליטים פחות איכפת מאלה -- יש להם מספיק בעיות עם הדיסקים שהם כן מוכרים ואפילו החוק האמריקאי השמרן מתיר את זה כל עוד זה לא למכירה. יש גם demos של להקות. יש לי דיסק עם שם מצחיק - Hairway to Steven - עם outtakes מהאולפן של השיר. בישראל פחות יודעים על זה. יש הרבה פחות אספנים פה והרוב מעוניין ב-mp3 גנוב מאשר הופעה שהיא חוקית. יש אתרים מעולים עם בוטלגים. עם יש הופעה עם שיר אחד שמופיע בדיסק רשמי, הם מוציאים אותו לכן אתרים אלה תמיד יהיו.

woodstockfan

New member
הנה

הנה מה שיש לי מהתקופה הזאת שאתה אוהב - 1969 ---- Fillmore West - January & April 1969. 3 cds. Silver disc, soundboard. Listen to This, Luis. January 11, 1969. Fillmore West, San Francisco. Soundboard. White Summer. June 27, 1969. Playhouse Theatre, London. Soundboard. October 10, 1969. Paris. Soundboard. This show surfaced in December 2007. 1971 ---- March 25, 1971. Return To Paris Theatre. Paris Theatre, London. 2 cds. Soundboard. 1973 ---- May 26, 1973. Salt Lake City, Utah. 2 cds. Soundboard. San Diego 1973. May 28, 1973. 2 cds. Soundboard. Three Days After. June 3, 1973. 2 cds. Los Angeles, California. Silver disc, audience. July 15, 1973. Buffalo, New York. 2 cds. Soundboard. July 29, 1973. NYC. 3 cds. Soundboard. ואת כולם אפשר למצוא באתרי הבוטלגים הגדולים - The Trader's Den Zomb שוב - אלה אתרים חוקים לכל דבר. באתר השני, אין ratio - יחס - עד 2008 אז אפשר להוריד חופשי. יש 2 dvd של Earl's Court 1975 שהוא מאד שווה להוריד.

JumpInTheFire

New member
וואו... ../images/Emo2.gif וברוך הבא?

יפה לך :) אני בד"כ יותר מתעניינת בדברים הרישמיים, שגם לא את כולם אני מכירה

למעלה