יש עוד מישהו שרוצה להירשם איתי ל-BLT

darkAI

New member
יש עוד מישהו שרוצה להירשם איתי ל-BLT

For shits and giggles?

shaywh

New member
יש מצב

הסטלייט לזה זה מה שעשיתי מדי פעם כדי לא להירדם כשאני לומד אז בסטו או לא, אני יכול לשחק...

darkAI

New member
אחלה.

אגב, ראיתי עכשיו את הפוסט שעשית מלפני כמה עמודים. חבל שהוא לא קיבל יותר תגובות. סחטיין על היוזמה של לפתוח שרשור על אספקט מסויים של פוקר. חסר פה עוד כאלה. אני אגב הפסקתי עם הsuper turbos. מאז שחלק גדול מהאמריקאים עזבו, לפחות בשעות הלילה, בסכום שאני משחק עליהם, הרמה הממוצעת הגיעה שיש יחסית הרבה שחקנים שהם breakeven מה שנורא מקשה על היכולת שלי להרוויח שם סכום משמעותי, בפרט כשאני על 16 שולחנות מה שקצת משפיע על הwinrate. מה גם ש-downswing של 1000 דולר לא ממש עזר
החלטתי לעבור לסגנון המשחק שבו יש לי את התוצאות הכי גרועות בינתיים ומה שלא נגעתי בו מאז שהבנקרול שלי היה באיזור ה100-200 דולר - Cash. כרגע משחק Rush NL100. בינתיים אחרי כמה עשרות אלפי ידיים ספורות[לא ממש מדגם מייצג אבל עדיין] אני בהפסד של 3 buy-ins. נראה איך ימשיך הלאה. כרגע אני מנחש שאני שחקן breakeven. בשלב מסויים אני גם אתחיל לשחק עם HUD[כרגע משחק בלי/על עיוור. זה עוזר לראות את המשחק ב-NL100 בכללותו וללמוד כמה דברים שעם HUD יותר קשה לשים לב אליהם.] ואז אולי כמה דברים ישתפרו.

shaywh

New member
מתחיל די גבוה nl100

בחיים לא שיחקתי בראש משהו מעבר ל10 ואין לי מושג איך זה שם. אולי כשהרול ישוקם... תמיד העדפתי כיף על BRM בכל מקרה, לא יכול להיות שאתה שחקן קאש גרוע אם אתה ברייק איבן שם. במיוחד שלפני רייק אתה צריך להיות ברווח. אבל אולי תפתח פוסט שמסביר את כל הקטע הזה של טורנירים, אף פעם לא הבנתי איך אני אמור לקחת את כל ה'ציפים של מיליון אנשים תוך כמה שעות. אגב, מתי אתה עושה קאשאאוט בראש פוקר? אתה משחק עם +250 בליינדים או שאתה נמנע מדיפ סטאק?

2המרפא

New member
לגבי ראש פוקר צריך להבין משהו לגבי הסווניגים

אני וharleydyde לפני לא הרבה זמן עשינו ריצה מטורפת בקאש נכנסנו עם 10 דולר ל25NL ואני הרצתי אותם לבערך 600 דולר והוא אפילו יותר. אני הייתי משחק שורט סטאק ויוצא ב200 בליינדים והוא היה נכנס דיפ תמיד. הבעיה התחילה כשבמשך כמה ימים הייתי ברייק איבן ואחרי זה פשוט תפסתי סשן מהגהינום שבו רצתי 57 ביי אין מתחת לEV ברוב טיפשותי לא סגרתי את התוכנה ורוקנתי את כל הרול. הסווינגים כשאתה משחק 3 שולחנות ראש ורואה 1000 ידיים בשעה יכולים להיות עצומים. זה לא קשור לניסיון אלא רק לשליטה בטילטים. אני לא הצלחתי להשתלט על זה והעפתי הכל.

shaywh

New member
57 מתחת לev? שיא חולני (ואופייני) חדש

לא טעות הקלדה במקרה? או שאתה סופר 5$ כביי אין. יוצא 11.4 מתחת במונחים נורמליים.

2המרפא

New member
לא אני סופר 20 בתור ביי אין 80 בליינדים

והגיוני כי הפסדתי קרוב ל600$ זאת אומרת שהקופות שלקחתי בלי שואו דאון כיסו חלק.

AdAmD1

New member
משהו קטן לראש-פוקר

חבר שלי במשך כמה ימים הצליח בצורה מטורפת, עלה מה5 דולר ששלחתי לו לאיזור ה350~ ואז החוסר נסיון במשחק השפיע: א. נכנס לטילטים ועלה בסטייקס במקום לרדת\לסגור את התוכנה - פה אני מאמין שלא תהיה לך את הבעיה הזאת. ב. כבר יש הרבה הרבה רגים. לאט לאט כבר כולם הכירו אותו ואת המשחק שלו וכבר נהיה קשה להרוויח, עדיף לשחק בשעות שונות של היום ואם אפשר אז בלילה כשיש יותר אנשים בשולנות. בהצלחה D: (למרות שלדעתי יותר קל להצליח בטורנירים של הראש)

shaywh

New member
ישר התחלתי עם השטויות...

מבודד יד ראשונה עם 78 אוף לייצג Ax ולוקח את זה על האס בריבר. יד אחר כך AKs אותה סיטואציה מול אותו אדם רק שהפעם הוא לא אוהב אותי וגם לא בא שום קלף ברודויי. יש מצב שתסביר את ההשוואה בטורן עם ה7-9?

shaywh

New member
יותר מחצי יכנסו לכסף...

יאללה עברנו 28K שחקנים רק עוד 14K טו גו

darkAI

New member
אם אני רק אוכל לבנות ערימה מבלי שהשמוק הזה

יעלה עלי כל יד.. חח

shaywh

New member
זה יישאר סופר טורבו עוד כמה שלבים טובים...

האמת שבMMT סופר טורבו אתה משחק יותר עמוק מאשר כאן בשלבים האלה.

shaywh

New member
טוב חשבתי שבפוש פולד יש גבול לאן שאפשר להגיע

ה6 שלו נראה לא סביר כ"כ שם בתור השוואה אז החלטתי שזה הזמן להמר... חשבתי שיש לי איזה % למקרה שזה 77+ למרות שאת זה הוא משווה שם הרבה פעמים. ככה שזה היה בעיקר בלוף או טריפס.

darkAI

New member
אם זה גורם לך להרגיש יותר טוב, יצאת במקום

8396, שזה 896 לפני הכסף
בכל מקרה - שיחקת די נכון ביד האחרונה, רק שכ"כ קרוב לכסף.. נו ניחא. היה נחמד
עכשיו חזרה לעבודה.. צריך לעשות עוד 860 FTP היום.. בלע

shaywh

New member
אם לשים את זה בפרופורציות- "כסף" ולא כסף

היה צריך לעבור עוד איזה מלן תלפים אנשים להגיע לאנשהו.

למעלה