יש עוד מקום לשאלות של סקרנים?

יש עוד מקום לשאלות של סקרנים?

הגעתי לפורום שלכם בשיטוט אקראי בתפוז, וקראתי קצת במאמרי הפורום ושאלות נפוצות. עדיין יש שאלה שמסקרנת אותי, והיא כזו. לגבי אנשים שיש לכם תחושה טובה איתם (משיכה, או חברות, וכדו') איזה סוג של מגע איתם עשוי להיות נעים לכם. חיבוק? נשיקה על הלחי? נשיקה על השפתיים? לקבל מסג' בשמנים? לישון מחובקים (כפיות) עם בגדים? לישון מחובקים בעירום? ליטופים? אם כן, איך והיכן? מכיוון שזה אינדבדואלי, יהיה מעניין לקבל תשובות מאנשים שונים.

לא הבנתי אותך

זה בדיוק מה שביקשתי, לא? אבל בינתיים אני רואה שאף אחד לא הרים את הכפפה. אז אולי זה לא משהו שנוח לכתוב עליו בפורום... (לא נורא. אני לא ממש חייב לדעת הכל על הכל.)

Tristitia

New member
שאתה לא מצחיק וחבל שהגיבו לך בשרשור הקודם

היה חוסך הרבה ויכוחי שווא וחוסך שרשור שלם שיכל להיות יותר מעניין ויותר נעים לכולם פה.

conio stdio

New member
../images/Emo5.gif

השרשור הזה עשה לי טראומה מלכתוב פה ודווקא עליו נפלתי כשנכנסתי. כולם צורחים על כולם, אף אחד לא קורא מה שהשני כתב אבל צועק על השני שהוא לא קרא בעצמו, יש קליקות סגורות שלפיהן מתנגחים וסתם אי הבנה הופכת לריב ענק בלי קשר למה שכותבים. שמחה להיכנס שוב ולראות גם הודעות בטון אחר.

p019

New member
שיחה

זה אולי לא מגע פיזי, אבל כיוון שאנחנו בכל זאת גזע אינטיליגנטי (אם לא מחשיבים יוצאים מין נכלל
) - אז לדבר אם אנשים ולהקיר אותם - זה מגע. מגע ארבה יותר אינטנסיבי מכל מגע פיזי שאני יכולה לחשוב עליו.

למעלה