יש עוד קטעים חדשים

xenafan

New member
יש עוד קטעים חדשים

הפעם יש את השיר של רנה ולוסי בכנס שהיה פעם, לא יודעת מתי או איפה. כמובן ששוב האתר לא מוכן לאפשר לי להוריד, אבל אולי לכם כן, כמו בפעם שעברה. תהינו http://www.geocities.com/Hollywood/Hills/2275/XenaMultimedia.html עדי

shanyz

New member
אני בכלל לא מצליחה להכנס לאתר..:S

אגב- נטע, כבר יש לך את כל הסרטונים של המאחורי הקלעים מסודרים?

xenafan

New member
לא אבל עכשיו ראיתי את הקטעים

הראשונים הן כל כך מזייפות!!!!!

xenafan

New member
OK עכשיו ראיתי הכל

זה כל כך מצחיק, לא ייאמן!! רנה מתחילה לשיר ואז לוסי מצטרפת וכל הקהל צורח אבל הן מזייפות, ונהנות מכל רגע! ראיתי את רוב הקטעים של מאחורי הקלעים, חוץ מ6 אני חושבת. לא הכל ירד לי בבית אבל באוניברסיטה כן, אז אין לי את זה שמור... תנסו, תמשיכו לנסות כי בסופו של דבר זה עובד. בהצלחה עדי

BUG LOVE

New member
מישהו יכול לשלוח לי את הקטעים?

לאיי סי קיו שמספרו 177083792

shanyz

New member
איך זה שלוסי מזייפת!? הרי היא קצת

זמרת כזאת לא??? יש לה קול מדהים, לא הגיוני
טוב, אני צריכה להוריד ולראות 1מקווה שזה יוריד לי...

shiri_b

New member
היא לא

כל כך מזייפת זה נחמד דווקא... אם את רוצה יש לי את זה בקובץ mp3 את השיר...

ברודי

New member
אחרי שראיתי את כל 3 החלקים

אני יכולה להגיד בוודאות שזאת לא לוסי שמזייפת... אם-אתם-מבינים-למה-אני-מתכוונת...

ברודי

New member
וואי בדיוק דיברנו על זה....

דיברנו?! טוב נו דיברו על זה פה בפורום (על זה דיברו נכון?) וזה הופיע בהורדות..! אני בעד שנדבר על איך רנה ולוסי באות לארץ ומי יודע...

*neta*

New member
Last Dance, השיר שפתח את ההופעה

של לוסי ורנה בפסדינה 2001. בסוף ההופעה הן שרות שוב, גרסה איטית יותר. ועדיין חסרים 3 הקטעים..(מאחורי הקלעים של FIN)

THEchosen1

New member
אוווווףףף

אני לא מצליחה להוריד , אני לוחצת על מה שאני רוצה להוריד וזה פותח לי דף שאומר - Sorry, this site is temporarily unavailable! אוףף .... לא סלחתי לכם !

ברודי

New member
הצלחתי להוריד חלק 3

לא יודעת למה בחרתי דווקא בחלק 3. כאילו זה ממש טיפשות מצידי... נו מיילא מי שירצה שאני אשלח לו אני במסנג'ר- [email protected] אבל אני עוד מעט הולכת לי למשפטים אז, עכשיו כאילו.

למעלה