יש עוד שעה וחצי לבגרות בהיסטוריה...

JTrulez

New member
יש עוד שעה וחצי לבגרות בהיסטוריה...

אני מקווה שילך לי טוב ואני לא אשכח את החומר........:) אז בהצלחה לכל מי שעושה היום!! (הייתי מצרפת את זה לשירשור הישן אבל אי אפשר להקפיץ אותו יותר.....)

Mrs CoStA

New member
בהצלחההההה!!!

אל תדאגייי את לא תשכחי שומדבררר... סך הכל תקבלי נכשל ...לא נוראא..זה רק היסטוריהה... חחחחחחח סתםםם סתםםם...בהצלחההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!

NarihS

New member
יש!!!!! זהו!!! סיימתי עם היסטוריה!!

לנצח!!!! מצטערת שלא הייתי פה מלא זמן, פשוט הייתי עסוקה בבגרות באזרחות ובהיסטוריה, איזה כיף שזה נגמר!!!! יש!

JTrulez

New member
תודה רבה רבה לכולם!!! ממש עזרתם לי!

זה היה קל בטירוף!!! ובאמת זכרתי הכל......:) סיימתי עם היסטוריה לכל חיי!!! איזה כיף!!!!!! שירן, למה יש לך בגרות באזרחות השנה?? לנו זה שנה הבאה....

jt fan

New member
ייי איזה יופיייי

כיף לך מאמי.. הלוואי עליי אבל לא, לי יש עוד כמה שנים דפוקות עם המקצוע הזה..דרך אגב מה חשבת לעשות אחרי סיום הבצפר??

JTrulez

New member
אז זהו שאין לי ממש זמן...

קודם כל, אני עולה לי"ב (נראה לי שחשבת שסיימתי ללמוד.....:) והבעיה היא שנולדתי מוקדם (בפברואר) אז זה אומר שאני אתגייס ממש מהר.. יש שני מחזורים שאני יכולה להתגייס בהם (לא מבחירה- הצבא קובע לבד) או באוגוסט.....או בנובמבר. אנחנו מסיימים את הבצפר רק ביולי אז אם יגייסו אותי באוגוסט זה אומר שנשאר לי רק חודש עד הצבא.... אני מתכננת לעבוד ולהרוויח כמה שיותר כסף כל עוד אני יכולה.....

NarihS

New member
בגלל שכנראה יש לנו בית ספר

שונה.. יש בתי ספר שעושים בכיתה י"א בגרות באזרחות.. אז זה מה שעשינו ונפטרתי גם מהיסטוריה, וגם מאזרחות לנצח! יש! :)

JTrulez

New member
תודה! אבל יש הבדל בין לקוות לבין

לדעת!! חחחחחחח פשוט הלך לי מעולה....ולא שכחתי כלום ובקושי הייתי צריכה להמציא דברים!! אני מאמינה שזה יהיה 85 ומעלה! אני מאחלת לך בדיוק אותו דבר!!

jt fan

New member
../images/Emo12.gifאהההוואלה באמת חשבתי שסיימת..

בכל אופן אני מאחלת לכוולם הצלחה לאן שהם לא יילכו

למעלה