יש עוד תגובות מההופעה של באר שבע?

karoleking

New member
יש עוד תגובות מההופעה של באר שבע?

קובי? בלה? נועה? אסנת? מישהו? אם לא אחרי הופעה, אז מתי תכתבו? קדימה, כבר אין לי סבלנות. רוצה לשמוע מה היה, מי היה ובעיקר איך היה. ואם יש תמונות, הרי זה משובח.

kobi12474

New member
אז ככה קרול ................

אתמול ההופעה בבאר שבע היתה עשר כמו כל הופעה של שלומי,הקהל היה בסדר הסאונד היה מעולה הנגנים נתנו את מיטבם במיוחד רוני,דוד אבו וליאור וכמובן הגדול מכולם שלומיייייייייי שעלה לשלושה הדרנים ושר פעמיים את "היידה" לבקשת משהי מהקהל אני חושב שייצגנו את הפואום בכבוד גדול,היינו שם:בלה ובעלה,אני ואשתי,ואסנת ובעלה(שגם נסענו יחד במכונית,והיו צחוקים כל הדרך) אני הבאתי נרות(אל דאגה,נרות על בטרייה)וחילקתי אותם בין החבר'ה של הפורום,וששלומי שר את "השבת כבר נכנסת" כולנו יחד הדלקנו את הנרות,ושלומי היה מופתע ונרגש עד השמיים(והשומרים כרגיל ישר רצו אלינו,משם שחשבו שהנרות הם עם אש) אני גם עשיתי חולצה לבנה עם תמונה של שלומי עלייה,והוא היה מופתע ממנה גם כן,וכל הזמן עשה לי פוזות בקיצור ולעיניין היה פגז של הופעה,רקדנו ופיזזנו ללא הפסקה ומחכים בקוצר רוח ליום שלישי לנוקייה,גם לראות את כל אנשי הפורום וגם לשמוח עם שלומי אז שתיהיה שבת שלום לכולםםםםםםםםםםםם ממני:קובי,יהוד

karoleking

New member
איזה כיף קובי!!! שמחה שנהנתם כל כך!

חבל שלא נסעתי גם. בסוף המורה לימד אותנו משהו שכבר ידעתי. ככה שלא הייתי מפסידה כלום.

נועה גו

New member
לא הייתי../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

בסוף הסתבך לי עם העבודה.

osnat51

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

osnat51

New member
../images/Emo23.gif כמה אהבה יש אצלי בלב

לאיש היקר הזה! שלומי, עד לסוף העולם הייתי נוסעת אתמול כדי לראות אותך! הנפש . . . כבר לא יכלה יותר. נסיעה די ארוכה, אבל מי בכלל חשב על זה. עצם העובדה שהיית שם ואני החלטתי שזהו! אני נוסעת! מיותר לציין שנהנו מכל רגע. אחת ההופעות הטובות ביותר שהיו לך. המון שמחה החדרת ללב האנשים. כמה אנושיות וחום פוזרה באולם, והכל היה שלך ובזכותך. אנחנו אוהבים אותך מאוד מאוד. וחני, תודה ענקית על קבלת הפנים החמה והאנושית, כמו תמיד.

למעלה