יש עונה רביעית!!!!!!!!!!!!

riktal

New member
יש עונה רביעית!!!!!!!!!!!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif

ה-CW פירסם שעל טבעי מקבלת עונה רביעית!!!! אלה החדשות הכי טובות ששמעתי החודש הזה!!!! גם סמולוויל (שזאת היתה אמורה להיות העונה האחרונה שלה) תעלה לעונה שמינית! הם לא רוצים להספיק את השילוב המנצח בין שתי הסדרות. גם מגרש ביתי תעלה לעוד עונה (שישית), למרות שגם בנוגע אליה היו שמועות של ביטול. מי שלא מאמין לי ורוצה לקרוא את ההודעה שפרסמו ה-CW מוזמן להיכנס לקישור. (דרך אגב - אני לעולם לא אצליח להבין איך לשלב קישורים באתר הזה כדי שיופיעו עם הכתובת. אני אנסה, אבל בטח זה יופיע בלי הכתובת המלאה).

riktal

New member
ידעתי שזה לא יעבוד, אז הכתובת היא:

http://www.thefutoncritic.com/news.aspx?date=03/03/08&id=20080303cw01

darklighter

New member
יששששששששששששששש../images/Emo106.gif../images/Emo190.gif

WOO HOO!!! וכולנו יודעים שסמולוויל זו הופעת חימום לסופרנטורל! קודם נרדמים מזה ואחר כך מתעוררים מסופרנטורלXD

A m e l y

New member
יש!!!!!!

ידעתי שהם לא יבטלו,איך אפשר לבטל את הסדרה המדהימה הזו?!?! עשו לי את היום עם ההודעה הזו!!!! :)

Charmed Or

New member
את האמת שאני קצת חוששת...../images/Emo112.gif

שלא תבינו לא נכון, זה ממש מעולה :] אבל אני מפחדת שSPN תהפוך לסדרות האלה שפשוט לא יודעות לפרוש בשיא. [מה שקורה להרבה - וחבל.] העונה השלישית תותחית בינתיים, ואני מפחדת שהרביעית תהיה ירידה ברמה. אבל אם התסריטאים אי אפשר לדעת, אז פשוט צריך לקוות לעוד עונה מעולה, ושSPN לא תיפול במלכודת הסדרות-שיש-להם-8-עונות-ורק-מחציתן-טובות. אה, וno more שביתות!

תכלס!!!

את ממש צודקת..מקווה שSN לא יהיו ככה גם...עד כמה שיהיה לי כיף לראות את ג'נסן כל כך הרבה שנים בטלוויזיה..אבל גם ככה השחקנים לא יתפתחו..למרות שהם יכולים לעבוד על פרויקטים במקביל אבל הסידרה לוקחת את מיטב זמנם אז הם לא יוכלו להשקיע בשום פרויקט שיראה צד אחר שלהם..

למעלה