יש עיר בשרון שהיא פנינה.....

uryeldar

New member
יש עיר בשרון שהיא פנינה.....

שכחתם שיש עיר בשרון שהיא מופת ודוגמה לכל הרשויות בארץ? רעננה של היום בראשות בילסקי עוברת את כל הסטנדרטים הקיימים. ראש עיר שיודע לנווט בין זרמים ודיעות שונות ונהנה מתמיכה של 70% מהתושבים,לא יכול שלא להיבחר פעם נוספת. מה עוד שסהסיעה הגדולה בעיר (מרצ) תומכת בה ללא סייג.

מקנאים בכם

עושים החלפות? גם אנחנו רוצים פעם להיות מופת. קחו את שלנו (בתוספת בונוס גדול) - תנו את שלכם.

מרצ אצלנו

מרצ אצלנו תומכת בגרמן, ותבין אחרי שעלתה לשלטון בזכותם, היא הודיעה שהיא לא תרוץ בראש רשימתם, אלא היא הקימה רשימה שמשלבת עוד אנשים (מרצ, העבודה)-שאנשים האללו הם האנשים שנפלטו מהרשימות שלהם, מכיוון שהם תמכו בה בעיורון עיניים (!). והכי גדול מרצ הסכימה לתמוך בה מבחוץ (עם אנשים מטעמה בתוך הרשימה ויונתן יסעור ימשיך לכהן כסגן). במקום להריץ רשימה משלהם ומעומד שימשיך להיות נאמן להם ולא להעיף אותם אחקי קדנציה, הרי בלי מרצ היא לא הייתה מנצחת את אוראלי...!!!

שים לב הרצלייני

הבנתי שאתה מפעיליה של אורית. כבר כתבתי כאן כי לדעתי הופעתה בחוגי הבית טובה אבל המסרים שלה לא מספיק חדים. אם תעבור על מה שנכתב בפורום זה בימים האחרונים תמצא הרבה חומר על עיוותים וליקויים בתיפקוד העיריה ומי שעומד בראש. יש כאן הרבה תחמושת והוא בטח ימשיך להערם עד לבחירות. כדאי לכם לעבור שוב על המסרים שלה והליקויים שדיברנו עליהם ויהיה לכם ממש חומר חזק. מספיק להיות צמחוניים וצריך להתחיל להכות במקומות הבעיתיים . הכל תלוי בכם. אני הולך לראות חדשות. ביי

yaara41

New member
הפרצוף האמיתי של בילסקי

העיר היא מופת אבל לא ראש העיר,שדואג לבנות בכל פינה מגדלים וקניונים תבדוק למי היה שייך השטח שמוקם כיום פרוייקט שער העיר ליד בית חולים לוינשטיין, התשובה לאבא של אשתו אדון וולפי זקס,ראש העיר מסובב את התושבים על האצבע ,יודע לשים פרחים בכל פינה,אינו דואג למנוע את הפקקים בבוקר,לצערי גם אינו מוכן לשמוע אישית את טענות התושבים אני מאוכזב ממנו אישית.דרך אגב ראש הסיעה שלךעזב להערכתי בגלל כל הקומבינות בנדלן כיום הוא חופשי לעשות עיסקאות נדלן ברעננה ולגזור קופונים.

בהמשך לפרצוף האמיתי של בילסקי ...

בהמשך לפרצוף האמיתי של בילסקי: צודק הכותב !! בילסקי זה רעש וצילצולים. שטיפת מוח. אין סיכוי להכנס אליו ללישכה. אומרים שהעירייה בגרעון נוראי. הכל נעצר בעיר. אני אומר לכל התושבים חייבים לשנות את השילטון. זה טוב לציבור ולדמוקרטיה.

למעלה