יש עכשיו את החומה ב TCM -בYES

RoieL

New member
ובחינוכית 23 היה האיחוד של קרים ואז

הופעה של פול מקרטני. ערוץ מוצלח במוצ"שים.

FunkyMonk

New member
האיחוד היה משעמם למדי

הם היו עייפים ומשעממים. את התוכנית של פול פיספסתי לצערי.

Anuerysm

New member
האיחוד משעמם?!

הופעה מדהימה, אולי הקול של ג'ק ברוס קצת איבד ממה שהוא היה אבל הביצועים שלו על הבאס והסולואים של קלפטון כל כך טובים כמובן שגם ג'ינג'ר בייקר חיה

RoieL

New member
../images/Emo45.gif והתוכנית על הגיטרות היתה נחמדה, לא יותר

התוכנית של פול הייתה יוצאת דופן- הוא הראה איך הקליטו את השירים (הקליטים ליירים של כלי נגינה בשירים שונים, הקליט ליווי עם כוסות יין וכד') ונתן כמה קאוורים נחמדים ואלתורים מגניבים. והיה שם קטע ממש חזק עם מלוטרון.

FunkyMonk

New member
מבחינת נגינה, אין ספק שהם עדיין הקצפת..

אבל לא רק השירה, אלא גם ההתנהגות, ההתלהבות, והפיל של הנגינה נשמע זקן ותשוש. לא צריך יותר משמיעה קצרה של ההופעות החיות של קרים בשביל להבין שהאיחוד הוא כאין וכאפס לעומתן. אני בטוח שאתה מכיר הועפות אחרות שלהם (;

אבל מה אתם רוצים? הם בני 60+

ואף אחד מהם לא בריא במיוחד. עשרות שנים של הרס מכוון של גופם, עם אלכוהול, סמים ומה לא, הבטיחו שהם לא יהיו "צעירים לנצח". וגם אם לבם במקום הנכון, הגוף כבר לא מסוגל לבצע את מה שיכל פעם.

One After 909

New member
השירה היתה הביאוס העיקרי.

כל מיני שירים שאני רגיל שבהם ג'ק ברוס צועק בקולי קולות די ביאסו אותי. הרבה מהכיף של קרים היה שבהופעות לא היה איכפת להם מכלום, הם השתגעו על הבמה כולם מסוממים בטירוף, ובאיחוד הכל היה נורא מבוקר ובעצם קצת משעמם כי הם לא נתנו שואו כמו שצריך. מבחינת מוזיקה, אני חייב להגיד שבהתחלה הם נשמעו ממש עייפים, וביצעו שירים לאט מהרגיל. לאחר כמה שירים (3-4) הם התחילו לנגן ולבצע כמו שרק הם יודעים. אבל עדיין, השואו לא היה אותו השואו. אבל בתכלס, יחסים לאנשים בני יותר משישים, אי אפשר לצפות ליותר, הם עשו עבודה מדהימה.

למעלה