יש עכשיו את live earthבערוץ 10

hagayx

New member
יש עכשיו את live earthבערוץ 10

אמורים לראות שם את קין?

justin9

New member
הם כבר הופיעו

בערך בשעה 21:10 עם השיר SOWK כצפוי בשעה וחצי האחרונה אני מנסה בכל דרך אפשרית להעלות לכאן את ההופעה אבל אני פשוט לא מצליחה
עמכם הסליחה...

hagayx

New member
איך?

זה התחיל רק ב10, איך הם הופיעו ב9 ועשרה? וב12 חבר שלי שלח לי הודעה שקין מופיעים! ולצערי לא הספקתי לראות אותם אבל הוא אמר לי שהיה יפה ושהקהל היה בטירוף!

justin9

New member
קודם כל

זה התחיל בשעה 16:00 בגלל זה התבאסתי לכל שומרי השבת שאולי יפספסו... וכנראה שחבר שלך התכוון לתקציר שערוץ 10 נתן בערך בשעה 12 של איזה דקה לכל אמן שהופיע היה יפה אבל הקהל לא היה בטירוף.. יחסית להופעות אחרות הם לא שיתפו פעולה כמעט אולי רק בסוף השיר

אין שום סיכוי בעולם שהייתי יכולה לראות את זה.

ככה זה כשזה משודר בשבת וגם כשאין אפילו ערוץ 10
נחפש ביו-טיוב...

רוצה גם!!! ../images/Emo7.gif

אוף!! למה הם לא מופיעים בשום מקום אטרקטיבי באוגוסט???????????? למה??? בסוף לא נראה לי שאני אצליח לחיות עם הרצון בלתי ממומש הזה.... אני ישתגע מלרצות כל כך משהו שבינתיים לא מתגשם

tweety3

New member
התכוונתי לכתוב

שראיתי את ההופעה על המחשב ופתאום קלטתי את זה

justin9

New member
../images/Emo6.gif כמה כיף היה לראות

את
מתנופף מול טום ובכלל מול כל האמנים... לרגע שכחתי שזה שבת וקיוויתי שזו גיתית

OMG../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יוווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!! איך התלהבתי עכשיו!!!! אח שלי ואחותי הסתכלו עלי כאילו אני איזה משוגעת
(ואני לא מכחישה לגמרי...) קדימה, עוד כמה דגלים כאלה ומשהו אולי יתחיל לזוז.... אולי זה בכלל הרעיון הגאוני של גיתית
וכשטום נתן לקהל לשיר בסוף את הSOWK האחרון-
גוד!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה להיות שם!!!!!

יווו יוווו [טוב הודעה אחרונה שלי להיום:$:$]

ראיתי את זה באיכות טובה באתר של LE, כאילו הם משדרים את ההופעה מההתחלה עד הסוף [קצת מעיק הייתי אומרת, צריך לראות את הכל בשביל להגיע לקין
] והיה גם את bedshaped
הופעה מדהימהההההההההההההה
וואו.

justin9

New member
אוי bedshaped ../images/Emo99.gif

הלוואי שיעלו גם את זה ליו טיוב

למעלה