יש עכשיו לפגוש את ג'ו בלאק בHOT!!

Shiri from the block

Active member
יש עכשיו לפגוש את ג'ו בלאק בHOT!! +../images/Emo113.gif הרגע התחיל! ורק הרגע ידעתי, תודות לאמא שלי../images/Emo6.gif כפרעליה, היא תמיד מודיעה לי על דברים כאלה חח

נכוןןןן ../images/Emo99.gif תודה ../images/Emo24.gif אתמול היה "Se7en", ושכחתי להודיע ../images/Emo122.gif אגב, כדאי שתהיה לנו פינה קבועה כזו, "השבוע בטלוויזיה עם בראד" או משהו כזה ../images/Emo13.gif

נכון ../images/Emo13.gif ה אורחת היתה עושה אותה, למיטב זכרוני... אבל היא לא יכולה עכשיו ../images/Emo195.gif צריך מישהו אחר שייקח על זה אחריות ../images/Emo13.gif

AC LoVeR

New member
כןןן../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif ראיתי קצת....../images/Emo4.gif |ספויילר| היה קטע שראיתי אותו לוקח את העוגיות מהישיבה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרג אותיייי

יש תמונה של בראד בעיתון../images/Emo60.gif נראה לי בעיתון של 7 ימים או 7 לילות.. בעיתון הקצר מבין השניים.. יש עיתון אחד ממש עבה עם כל מיני כתבות ויש עיתון עם כתבות על סלבס, לוח משדרים וכזה.. אני חושבת שבעיתון האחרון שציינתי.. יש לו שם תמונה עם ראש העיר של לוס אנג'לס או משהו רשמו שם על התמונה:"בלה בלה[השם שלו ששכחתי] וידיד" ובראד זה כאילו הידיד../images/Emo6.gif אני עושה לאבא שלי מזה ידיד? שירשמו בראד פיט הם לא יודעים מי זה לעזאזל? מי לא יודע מי זה? חח אז אבא שלי עושה לי אבל הוא[השני] יותר חשוב אני כזה לא! חחחח הוא אומר לי כן ואמר מה הוא וזה.. את לא מסכימה איתי שהוא יותר חשוב? אז אמרתי לו :"לא בשבילי../images/Emo70.gif" אז הוא אמר:"אווווו זה משהו אחר אבל למה מי זה בראד פיט?" ואני כזה:"שחקן שאני אוהבת מה זה?!?!?" חפרתי../images/Emo178.gif ולנו השבוע[לנו=צופי יס] היה את הסרט רוחות של תשוקה אבל לא ראיתי כי אני לא אוהבת ת'סרט

Mayuchkita

New member
../images/Emo6.gif חח חבל שלא ראית.. אני הייתי רואה, אם היה לי Yes ../images/Emo207.gif מחר בבוקר אני נוסעת לטיול שנתי ../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif

AC LoVeR

New member
תהני לך ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif לאן הטיול?....... ../images/Emo13.gif

AC LoVeR

New member
לללללללייייייייי!!!!../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif כל דבר שלא יגרום לי לפתוח את הביצפר ב-8 בבוקר ולסגור אותו ב-3 וחצי מתאים ליי!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

AC LoVeR

New member
גם אניי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif +../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif חח היום ראיתי את הסרט "מסיבת פיג'מות" בפעם ה-5 נראה לי ../images/Emo6.gif כל הזמן יש ב- HOT FUN... כן ירבוווווווו חחח ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה כיףףף ../images/Emo13.gif תעשי חיים ../images/Emo9.gif צידה לדרך? ../images/Emo8.gif ../images/Emo26.gif

למעלה