יש עכשיו ניפ טאק בערוץ 2 זה העונה החדשה או הישנות?
מ מJחם הניק החדש New member 26/6/07 #5 סורי, חשבתי שאתה יודע ככה זה היה נראה לי, סתם ככה איזו עונה זאת מצטיירת לך?
ק קאליברי New member 26/6/07 #6 אני לא בטוח, אבל התינוק נולד... שון וג'וליה יחד...יומולדת 40...זה לא פרקים שאני ראיתי...חבל שלא ידעתי לפני...
אני לא בטוח, אבל התינוק נולד... שון וג'וליה יחד...יומולדת 40...זה לא פרקים שאני ראיתי...חבל שלא ידעתי לפני...
M M o o M o o New member 26/6/07 #12 אה, וואלה?../images/Emo12.gif התחלתי לראות כנראה רק מאמצע העונה ה2
G GaIi4697 New member 26/6/07 #13 אני לא בטוחה שראיתי את כל העונה השניהXD גם בדקתי ביס והיה כתוב בדיוק אותו דבר עברתי לשבוע הבא ושבוע הבא יש פרק 17, למרות שבשום עונה אין 17 פרקים
אני לא בטוחה שראיתי את כל העונה השניהXD גם בדקתי ביס והיה כתוב בדיוק אותו דבר עברתי לשבוע הבא ושבוע הבא יש פרק 17, למרות שבשום עונה אין 17 פרקים
ק קטרפי New member 26/6/07 #8 כתבו בעיתון, מה אתה רוצה ../images/Emo110.gif הם לא יכולים לפרסם כול תוכנית רכש שמשודרת אחרי חצות בשידורים חוזרים. וזאת הייתה העונה השנייה, לא הראשונה
כתבו בעיתון, מה אתה רוצה ../images/Emo110.gif הם לא יכולים לפרסם כול תוכנית רכש שמשודרת אחרי חצות בשידורים חוזרים. וזאת הייתה העונה השנייה, לא הראשונה