סרטים מומלצים זה רואה בקלפים שהיה ביס אתמול... הם בטח ישדרו את זה עוד פעם מתישהו... יש להם את כל ה"צעקה" למי שרוצה, האלווין 7... פריק שואו, שזה היה פשוט מפחיד מדי בשבילי אז הפסקתי לראות באמצע... מומלץ לבעלי לב חזק. (רק), ועוד כמה סרטים טובים... כמו קנדימן, ומגרש השדים.
לא ראיתי ממש, אבל שמעתי שזה ממש מפחיד. זה על האגדה של להסתכל במראה ולהיג "קנדימן" כמה פעמים (למרות שבמקור אמורים להגיד בלאדי מרי 12 פעמים) - והסרט יצא ב-3 חלקים, כאילו קנדימן 1, 2 ,3. ופריק שואו, זה מפחיד מאוד, ומגעיל מאוד מאוד !! דברים שלא תוכלו לדמיין... ואני מצטער אני חושב שזה יהיה יותר מדי מגעיל אם אני אתאר את הסיפורים שם. זה כאילו בעיקרון איזה ילד וילדה, דהולכים לפסטיבל, ובפסטיבל יש שם איש אחד, שמספר סיפורים מגעילים ומפחידים. 5 אם זכרוני לא מטעה אותי... ואחרי שהוא מספר את הסיפור הוא מביא זכר מהסיפור, למשל הבן אדם המטורף, או הגולגולת, או כל מיני דברים מצמררים. זה נשמע לא מפחיד, אבל אחרי 2 סיפורים, אפשר למות. החיסרון בסרט זה שהוא ישן, אז הדם נראה כמו עירבוב של מים וקטשופ. , אבל עדיין, זה סרט מפחיד ולא ממש מומלץ לאנשים מתחת לגיל 16... ולי זה בכלל היה עוד יותר מפחיד, כי ראיתי ת´סרט ב1 בלילה !!!! :0000 אבל, אם יהיה בא לי מתישהו לראות את זה, זה תמיד מוקלט, גם איזור הדמדומים, זה היה ברצף !
חוזרים על סרטים 3 פעמים, לא כולם, אבל רובם. אחד בעב, אחד בלילה, ואחד 12 בבוקר. זה תמיד, אני מדבר על זה שהם משדרים את אותם סרטים ככה כל 3 שבועות, חודש, כאלה... רק בערוצים אחרים לפעמים, או בקטגוריה שונה, סתם, מוצאים תרוצים. אבל מחדשים לנו בזמן האחרון, מביאים את כל הסרטים שהיו ב"יס שואו" (הסרטים שקונים) פעם...