יש עכשיו צ'אט עם ברקסטון ב-ustream
ממש נחמד! כתבתי לו על ההתחלה "היי מישראל" או משהו בסגנון, והוא ממש התלהב: "ישראל! איך אני מתגעגע לישראל!". אז עניתי לו "ישראל מתגעגעת אליך!", ואח"כ גם "הבנות בחוף שואלות איפה אתה"
(בגלל שביום של ההופעה אנני, אופקיטה ואנוכי נתקלנו בו בביתן ודיברנו איתו, והוא סיפר לנו שהוא הלך לחוף בתל אביב כמה פעמים ושהבנות פה פשוט מדהימות). ברקסטון שוב צחק ואמר שבמקסיקו (לקח אותי מילולית...
). אחרי כמה דקות שאלתי אותו מה הלהקה ושות' אמרו כשהוא נתן להם את המתנות שהאשלון הישראלי הכין, והוא ענה שהם ממש התלהבו ושמחו לקבל את זה!!
אז רכבתי על הגל ושאלתי גם אם מישהו מהם בכלל משתמש ב-"מחזיק מברשות השיניים" הזה או איך שלא קוראים לזה
אז הוא צחק ואמר שהוא משתמש. נראה לכן שכן או שהוא סתם אמר?
אחרי זה נכנסו כבר מלא אנשים והתחילו להציף בהודעות, אז זה היה כבר פחות אישי. דיברנו איתו על מוזיקה שהוא ואנחנו אוהבים, הוא שר כל מיני שירים שאנשים בצ'אט ביקשו, קם עם הלפטופ והראה את הנוף מהחדר שלו במלון... ממש נחמד. חוץ ממני יש שם עוד מישהי מישראל, מישהי פה מהפורום? ועוד אחת בכינוי "orly" ומספר כלשהו. חחחח מישהו שאל מה המוצא של ברקסטון, והוא ענה שאבא שלו פיליפיני ואמא שלו מפורטוגל ועוד איזה 50 אלף מוצא-ים שונים, לא עקבתי כבר
אז אורלי הזאת שאלה "גם יהודי במקרה?", ענק
ממש נחמד! כתבתי לו על ההתחלה "היי מישראל" או משהו בסגנון, והוא ממש התלהב: "ישראל! איך אני מתגעגע לישראל!". אז עניתי לו "ישראל מתגעגעת אליך!", ואח"כ גם "הבנות בחוף שואלות איפה אתה"