יש עכשיו ראיון עם ויגו

• פותח הנושא Ridds
  • פורסם בתאריך

Ridds

New member
יש עכשיו ראיון עם ויגו

בדיויד לטרמן ולמרבה הפלא - זה די מצחיק...הוא מספר שאין לו בבית טלויזה ושהבן שלו סחב אותו לבית של השכנים כדי לראות את הטקס...

אלרוס

New member
כן

יש לו שכר על כמה מליוני דולרים על 3 סרטים ואין לו טלוויזיה, הוא מוזר!!!

Ridds

New member
הבן שלו

שדרך אגב, מי שראה את המורחב של הראשון יודע שהוא זה ששיכנע את ויגו להצטרף לפרויקט של שר"ה (מסתבר שהוא מעריץ לא קטן של הספרים) כיום בן 16, ויגו סיפר סיפורי אימה על איך הוא מלמד את הבן שלו לנהוג ועוצם עיניים כל פעם שהוא נכנס איתו לאוטו, לא אין לויגו טלוויזיה, מסתבר שזה שיש לו טלפון זו הייתה פשרה בינו לבין הסוכן האומלל והמעוצבן שלו ("כן, היתה לי עבודה בשבילך, לפני שבוע, לא יכולתי להשיג אותך...") וגם עם הטלפון הוא חי ביחסים מאוד אמביבלנטים. אז הוא נסחב בעל כורחו לבית של השכנים ורצה ללכת לנוח בחדר השני בעוד שכל השאר רואים את "הטקס הזה" אבל מה? לשכן יש טלוויזיה בכל חדר, אז ויגו נאלץ לצפות...בסוף נראה שהוא נהנה לראות שהחבר'ה "זכו שם באיזה פרס".

•aniviel•

New member
איזה חמוד ../images/Emo9.gif

חח חולה על ויגו. הוא כזה טיפוס מוזר... הוא מצד אחד שונא את התהילה, עושר ודברים כאלה... הוא נורא צנוע... מצד שני הוא כזה אומן ומוכשר וגם נדיב, שלא לדבר על זה שהוא כבר מגיע לאירועים גדולים עם מעריצים אז הוא נורא נחמד למעריצים. הוא מושלם חחחח

moe777

New member
לא, נאמר שבנו

סחב אותו לבית של השכנים כדי לצפות בטקס (ויגו מוותר על תענוג החזקת הטלוויזיה ברשותו), ומאוחר יותר ויגו צוטט כ"נראה שהם זכו בפרס או שניים"... מ"מ
ובדרכו הוא צודק, בתור אמן אתה מנסה להביע עצמך על ידי היצירה, אינך זקוק לאישורים או הסמכות לכך. ומהו טקס פרסי האקדמיה אם לא הילולה תקשורתית מאסיבית של התעשייה הקפיטלסטית, המחלקת ציונים ומפרשנת מה "טוב" יותר...?!

איזה חמודדדדדדדדד!!!

חיחי איזה מתוק הוא!! זה סוג האנשים שאני הכי אוהבת! עשירים אבל צנועים...
(ועוד מוכשרים שלא נדבר על זה..
) אתם יודעים אולי מתי יש שידור חוזר של התוכנית שהייתה?
ובאיזה ערוץ ראית את זה לאותו עניין? (אם אין את זה רק בביפ כאילו..
)

Ridds

New member
יש לכם את לטרמן בארץ?

אם לא אני בטוחה שתוכלו להשיג את הקטע הזה באמצעים שאין להזכיר את שמם.

Y. Welis

New member
היה בזמנו בערוץ 33 ואח"כ בראשון,

אבל וויתרו על זה. מניח שיש ברשת. אגב זה, איך ביל מאהר החדש?

Ridds

New member
ביל לא רע...

עד כמה שיוצא לי לראות. אגב מאהר, היתה תוכנית די משובחת שלו בשבוע שעבר בהשתתפותו של לא אחר מאשר איאן מק'קלן ידידנו. הם דנו בחוקיות ומוסריות, בעד ונגד נישואים חד מיניים וכל מה שקורה עם זה בסן-פרנסיסקו.

שאלה על ויגו!!!!!

(אפשר את השם המלא בבקשה?) למה הוא לא נוכח באוסקר? לא הוא לא בא בדיוק כמו כל שאר האחווה? ושחקנים אחרים???? משהו יודע?

למעלה