יש עליכם כתבה באתר אינטרנט

מיה אחת

New member
זה לא צריך להפריע לך להנות-

נכון, זה מעצבן ברמת הפואנטה, וזה עוד יותר מעצבן כשכל מיני סוכני חרש נכנסים ומפרסמים את הספר במסווה של קוראים מן השורה- אבל זה לא חייב למנוע ממך להנות מתכנים אחרים בפורום. לא הכל לצרכי פרסום.

סימניה1

New member
שלום - לכם

מיסחור???אולי נכון במידה מסויימת, אבל הרעיון שלנו הוא להביא את הרומן הרומנטי למרכז הבמה ושכולנו נהנה מכך. סוכני החרש - תאמינו או לא - הם נדירים כאן לעומת השיח הקולח, המעניין והאוביקטיבי שנוצר כאן. וחוץ מזה, תחשבו, את הסיפורים הקצרים שלכם, קוראת גם הוצאה לאור... החיים הם לא שחור לבן. או שכן?.

מיה אחת

New member
שמעו נא-

ממש אין לי התנגדות להודעות שמפארות ומהללות את ההוצאה. אני שמחה שלמישהו יש אינטרס להקים פורום כזה, ולפרסם רומנים-רומנטיים (עבריים!), שזהו ז´אנר אהוב עלי במיוחד. אז כאמור, אין רע בהודעות של פרסומת סמויה, כל עוד יש להן תוכן. ז"א, משהו יותר מ"רומאן מדליק", או "פרובוקטיבי יותר ממה שציפיתי". אחרת זה סתם מעצבן ושקוף.

סימניה1

New member
את מוזמנת לקרוא את הספר - ולהעיר

את הפרק הראשון לא סבלת, אולי החמרת עמנו? את יכולה לקרוא את הספר ולהביע כאן את עמדתך המנומקת - נשמח לשמוע! (לבנו החלש יספוג גם בקורת שלילית...
) אגב, בכריכת הספר ובעמוד האחרון מצויינת כתובת הפורום - אין לנו שליטה על כל אלו שמגיעים לכאן ומביעים דעתם באופן נלהב...

מיה אחת

New member
אני חושבת שהבעתי

את דעתי המנומקת לגבי הפרק הראשון. הוא היה איום ונורא, וגם הסברתי למה. אני מקווה שלספר הבא תמצאו כותבת מוכשרת יותר, או לפחות עורך מוצלח.

מגניב - תתחדשו

לי זה לא מפריע במיוחד בגלל שגם קראתי וגם נהנתי מהספר - ולא אין לי כאן שום אינטרס. (ואגב, אין לי שום חלומות להתפרסם, כתיבה זה לא הצד החזק שלי, קריאה - כן)

למעלה