יש על מישהו במקרה טלפון של הרשטיק?

timon1

New member
הדבר היחיד שאטפס עליו מחר הוא

כבש המטוס שיקח אותי לטורקיה...

Eyal Hershtik

New member
../images/Emo18.gif שימו לב ../images/Emo18.gif

עקב היעדרות השריף
רכס הגלבוע סגור לרוכבים למשך חמשת הימים הקרובים .
אנא המתינו בסבלנות לשבוע הבא ואולי אף תזכו בתה חדש - תה תפוחים.

timon1

New member
לא 5 ימים, שבוע!!!

ותן לי להבין דבר אחד פה: שנה אני מזמין אתכם ואתם לא באים, איך שאני טס אתם באים לפה ועוד עם תה תפוחים?????

רֶשֶף

New member
רגע, זה אתה היית? ../images/Emo6.gif פי! יא ../images/Emo151.gif

ואתה לא מדבר? ראבק! היה כתוב לי בטלפון "אלון". בלי שם משפחה ובלי נעליים. אני מכיר איזה 5 אלונים לפחות. אחד מהם זה איזה אהבל מהמילואים, שלא ממש בא לי לדבר איתו. לא לקחתי סיכון. למה לא אמרת משהו? פכככ, איזה פדיחה.

לא נורא.

ראיתי על הצג מספר שנראה לי מוכר, אבל לא זיהיתי. חשבתי- אם אני מכיר אותו, הוא בטח מכיר אותי, אז אני חייב להיות האלון הנכון. אחרי שסגרת, הבנתי שזה בטח מישהו שנתתי לו פעם טלפון כדי לתאם רכיבה. (האופניים האלה מביאות לי מלא בליינדייטים עם בחורים חדשים) ושכחתי מהעניין. עד שאתמול קיבלתי מסר, וברשימת המסרים שלי פתאום קפץ לי לעיניים מסר ישן שלך עם הטלפון בכותרת. "נו טוב" אמרתי לעצמי, "צריך לעשות מזה איזה צימעס בהזדמנות" מזל טוב, ותהנו ב"חוגג רשף". החלטת כבר על מסלול ?

רמי לשם

New member
פעמהבאה תרשום יואכים פרסיבל

אתה מכיר רק אחד כזה, אפילו שזה לא השם ה"אמיתי" שלו... וחוצמזה מזלטוב לרגל שנת ה39 (שלוש פעמים בר מצווה) הממשמשת ובאה עליך

רֶשֶף

New member
בטח ../images/Emo3.gif ואתה רואה אותי מסתובב

עם טלפון, שכל הזכרונות שלו מלאים בשמות כמו "המדווש בחוצות", "הפדלאון המשתרלל", "מנגו אינטלקטואלי", "הארלי פלוטר" או חלילה "מלון סירטאקי-צ'רקסי סיציליה"? רמי, יקירי, עודף השמאלץ מיט א'גריבען שיבש עליך את דעתך כמדומני.

aFish

New member
דווקא אצלי כל הרוכבים רשומים

כרוכב + שם פרטי.....שזה תיוק דבילי כי אח"כ יש מליון שמות בר' ולוקח מלא זמן למצוא מישהו. לאט לאט אני משדרג את הקבועים לשמות מלאים.....
אצלי אתה למשל כבר משודרג ממזמן
פעם היית "רוכב רשף"....היום אתה סתם רשף.

Eyal Hershtik

New member
השתגעת ? את הטלפון שלי ../images/Emo11.gif

ככה בפומבי ? אתה יודע מה יקרה אם כל המעריצות ידעו את המספר
? מולך במסרים ...

למעלה