יש על שרית בתרבות מוסף של מעריב

omribrz

New member
יש על שרית בתרבות מוסף של מעריב

שוב במפקפקים ביכולת של שרית למכור 80 אלף עותקים ויצאו לבדוק את זה תקראו בתרבות מוסף של מעריב וצירו אותה שם וממש צירו אותה לא יפה

Music4Life

New member
טוב נו..מה חדש...? לא צריך להתרגש

תראו, יש כאלה 100 כתבות בשבוע, אז מה...שיקנאו, שיכתבו מה שבא להם זה כבר ממש לא מעניין לי את ה***

tvshow2004

New member
ומצאו ששרית מכרה 81אלף עותקים

אבי גואטה לא דיבר יותר מידי ,אלא הבטיח לפקסס תוך דקות אישור חתום מאקו"ם,שלפיו שרית מכרה 81 אלף עותקים עד כה. לאחר שקיבלו את הפקס אמר גואטה:"אני לא אחד שמתלהב,וזו לא הפעם הראשונה שמכרנו פלטינה.גם כשעיתונאים נותנים סטירה וכותבים דברים כמו קומבינות ומפוקפקת-צריך לעשות את זה כמו שנכון כי אם היו מבקשים אשורים לכמיות שהצהרנו הם היו מקבלים הוא גם מוסיף שהוא לא צריך לספר לה שקהל אוהב את שרית ולא משנה מה הביקורות אומרות.בתקופה אחרת שרית הייתה מוכרת 200 אלף ולא רק 80 אלף .את חגיגה חלק מרשתות המזון מוכרות במחיר מוזל מה לעשות אני חייב להילחם בפיראטיים. כל הענף בבלגן,והיוםקשה מאוד למכור אז מוצאים שיטה להגיע לאנשים,וגם דואגים שלא יהיה להם יקר.מסקנה סופית שרית אכן מכרה כמיות נאות

מושיק20

New member
אורנה....

קודם, תודה על עידכונך. איפה אבי אמר את זה לידיעות/מעריב? אני מחכה כבר שבוע (מהכתבה של עמוס אורן) לתגובת אבי או ההפקה.

tvshow2004

New member
סןף סןף זה הגיע-זה מופיע במעריב

הקובץ של הכתבה גדול מידי מכדי להעלותו לפורום שבת שלום

למעלה