מיכי 10
Member
שלום וברכה,
שנים רבות אני מנסה להגיע בבישול לטעם המעולה, שהיה לקלחי התירס שהיו מוכרים בילדותי ברחוב, ולא מצליחה.
ניסיתי לבשל תירסים עם תוספת של קליפות תירס במים, ואפילו עם החלק הלא מיובש של זקן התירס, וזה לא עזר הרבה.
הַכנסַת תירסים למים רותחים, או הכנסתם למים בטמפרטורת החדר - כל הנסיונות האלה לא שינו במיוחד את הטעם.
מישהו יודע מה היה סוד הבישול בתוך דוד מהביל ברחוב?
ומשהו אחר בנושא תירסים. כיום, מוכרים תירסים מתוקים במיוחד. לטעמי, זה קלקול נורא של התירסים. הטעם שלהם גורם לי לתהות אם הישקו אותם בשדות בסירופ סוכר במקום במים, או גרוע מזה - במים עם המון ממתיק מלאכותי...
ברור שלא, אבל אני מחפשת תמיד תירסים טבעיים, ולא ממותקים בהגזמה, ודי קשה להשיג כאלה. גם שימורי התירס מלאים בממתיקים, לצערי.
שנים רבות אני מנסה להגיע בבישול לטעם המעולה, שהיה לקלחי התירס שהיו מוכרים בילדותי ברחוב, ולא מצליחה.
ניסיתי לבשל תירסים עם תוספת של קליפות תירס במים, ואפילו עם החלק הלא מיובש של זקן התירס, וזה לא עזר הרבה.
הַכנסַת תירסים למים רותחים, או הכנסתם למים בטמפרטורת החדר - כל הנסיונות האלה לא שינו במיוחד את הטעם.
מישהו יודע מה היה סוד הבישול בתוך דוד מהביל ברחוב?
ומשהו אחר בנושא תירסים. כיום, מוכרים תירסים מתוקים במיוחד. לטעמי, זה קלקול נורא של התירסים. הטעם שלהם גורם לי לתהות אם הישקו אותם בשדות בסירופ סוכר במקום במים, או גרוע מזה - במים עם המון ממתיק מלאכותי...
ברור שלא, אבל אני מחפשת תמיד תירסים טבעיים, ולא ממותקים בהגזמה, ודי קשה להשיג כאלה. גם שימורי התירס מלאים בממתיקים, לצערי.