יש פה איזו סינגלית מ-San Francisco?

Grandmaster O

New member
יש פה איזו סינגלית מ-San Francisco?

תגידו, יש פה איזו סינגלית חמודה מה-Bay Area? (הכוונה למפרץ הSuperCool של San Francisco ולא לכל הזבלה האחרים.. חחח)

Grandmaster O

New member
נחש... חחח

אבל תשמע חמוד- אם אתה לא מהחברה הממוסדים בSunnyvale אז אולי תצטרף אלינו פעם לאיזו יציאה. נלך לקרוע ת'עיר ביחד...

Grandmaster O

New member
הבהרה

אמממ,,, לפני שהעניין עם ה"חמוד" יוצא מכלל שליטה - אנחנו לא מ.Castro St או משהו כזה...

ולא שיש משהו רע בזה.....("סיינפלד")

והלקרוע את העיר בהחלט יכול להיות רעיון לא רע, כבר עכשיו אני מנסה לארגן קבוצת ישראלים שגרים בעיר.... (כן,זאת שבאמת יש מה לעשות בה...). רק מסתבר שזה לא כל כך קל- אין יותר מדי ישראלים בעיר עצמה...

pixelparts

New member
גר בעיר

אני גם גר בעיר, והאמת אתה צודק בקשר לסינגליות ישראליות. ישראלים אני דווקא פוגש פה לא מעט.

האמת שאת רוב הישראלים שפגשתי פה

דאגתי להעביר לבניין שלי... הישראלים שאני בדרך כלל פוגש אלה יותר בעלי משפחה שעברו דרך רילוקיישן לאזור "המפרץ" (BAY AREA), חבר'ה רווקים לא יוצא לי יותר מדי לפגוש כאן (ורק סינגלית ישראלית אחת אני מכיר פה). כמו שרשמתי, אני מנסה לבדוק אופציה לארגן חבר'ה ישראלים למפגשים, אולי לארגן ארוחות שישי או משהו כזה, בכל מצב, אם אתה או מישהו פה מעוניין, אפשר לגרום לזה לקרות. (ומסר עם פרטים במקרה כזה, יהיה רעיון טוב).

catmandu

New member
אני באה לבקר בסן פרנסיסקו

ואני סינגלית ישראלית...אבל רק לשבועיים. אחר כך אני חוזרת לצפון הרחוק, לטורונטו. וואי, אני כזאת טיזרית. זו בעיה, למצוא סינגלס ישראלים בכל עיר בחו"ל. גם בטורונטו זו בעיה. רוב הישראלים שעוברים לחו"ל עוברים בזוג. מה לעשות? לחזור לישראל למצוא את החצי השני שלי שם?

Grandmaster O

New member
או...אני צופה פה התנפלות המונית ../images/Emo8.gif

... אבל אני הייתי קודם
בלי כיבודים!

morsh28

New member
התכוונת אליי?

הסינגלית הישראלית היחידה שאתה מכיר בסן פרנסיסקו?

morsh28

New member
וואלה?

אז יש עוד סינגלית ישראלית בסן פרנסיסקו? לא יכול להיות...

גם לי זה נשמע מוזר...

אבל מה אני אגיד לך.... שתי סינגליות ישראליות מתוך אוכלוסיה של מעל 800 אלף נפשות זה לא נתון כזה מרשים...

Mikey Weiss

New member
באיזור המפרץ זה גם נחשב או שאני

חייבת להיות מסן פרנסיסקו עצמה? כי אני בדיוק כאן ליד, נמצאת שבע דקות מהברקלי בארט.

morsh28

New member
היי

אני סינגלית ישראלית מסן פרנסיסקו ו"חמודה" זה ענין של טעם מי אתה?

מר מתוק1

New member
אשמח להצטרף!!!

לכל הסינגלים בעיר שרוצים לרקרוע את העיר... בבקשה תודיעו לי מתוק

tomer1976

New member
i join

i am in Cupertino near San Jose, but i will drive 40 minutes to meet you guys. any israeli people who like to arange a meeting can send me private massage and i will give contact number. good yozma!!!

pixelparts

New member
2nd Saturday

For all those who don't know this weekend is a 2nd Saturday! There is a great singles party at the Cellar, which is where I met a lot of people here in SF. It's an open bar from 8-10 and then at 10 it opens for the public. I'll be going for sure, so if you make it look for me (Oren) Info: http://www.cellarsf.com/jewcrew_info.html The Cellar, 685 Sutter Street, near Union Square in San Francisco 8pm Sorry about the English, it takes me forever to write in Hebrew with this keyboard

למעלה