יש פה אנשים מחיפה?

HandsomeDevil

New member
אני?! נו מטאליסט?!

מה פתאום! אני בלאקר, לא סתם בלאקר.... בלאקר קשוח! אני אפילו תופר לעצמי את הבגדים. אההה.. מה שאתה רואה כאן זה לא אני האמיתי, אותי בשכונה כולם מכנים "פריק-סטיילר" ואני הראשון בשכבה שהתחיל להשתמש בסמים. אני שומע slipknot ומאמין בכל מילה שקורי מוציא מהפה. תגיד לי,האם אתה יודע מה הפירוש של "אם אתה 555, אני 666"? לא?! חשבתי כך... אתה סתם לוזר, בטח מאמין ביהוה... אני ,לידיעתך רק בן 14 ומאמין בשטן. אני אפילו יודע שהסמל שלו זה כזה כוכב עם 5 קצוות. בערב, כשמשעמם לי אני שם את שיני הערפד שלי, אלו מפורים 98 ומפחיד ילדים בשכונה, הם קוראים לי לורד קשוח, או מיסטר אופל. מי נו-מטאליסט עכשיו?!?!

HelloweeN

New member
האא?? גם אתה ?? בוא נהיה חברים !!!

אני גם עד לפני כמה חודשים הייתי פענקיסת, עם קרבולת ובלאגנים... אבל מאז ש-PFOI דיברו איתי, אני איש אחר. היום אף פעם לא תיראה אותי בלי נעלי צבא, חולצות שחורות עם צוורונים קרועים, וג´ינסים..קק..קק.קרועים. . כמובן שאני כמוך מאמין בשטן, ובכוכב הזה עם ה-5 קצוות פנט.. משהו. אבל השיא הוא שאני הראשון בכיה שעישן סיגריות (cigaryot), ומאז כולם יודעים שאני איש האופל המקומי.... ובלילות, אני בד"כ אוהב להתלבש בשחור, ולהתגנב לבתים, להתקשר באינטרקום ולברוח... אתה יודע.. זה נוצן הרבה מאוד אדרנלין, ואז השיא של הלילה (בערך השעה 23.30 - אמא לא מרשה אחרי), אני מעשן cigarya, צועק בשיא הכוח 666 ובורח הבייתה. והולך לישון. וואלה אחיייי.. ניראה לי אני ואתה מאוד דומים, אתה בא להיות צוות?

HandsomeDevil

New member
זה פנטגרל משהו כזה....

מישהו פעם אמר לי שזה מסמל את חמשת היסודות (אדמה, רוח, אש מים ונשמה) או משהו... וזה לא של השטן, מצחיק הא?! וגם.... אתה לא תאמין מה אנשים ממציאים כשמשעמם להם.... אמרו לי שהסמל של השטן זה תיש שחור, בתוך פנטגרל הפוך. קורע

HelloweeN

New member
האא?? גם אתה ?? בוא נהיה חברים !!!

אני גם עד לפני כמה חודשים הייתי פענקיסת, עם קרבולת ובלאגנים... אבל מאז ש-PFOI דיברו איתי, אני איש אחר. היום אף פעם לא תיראה אותי בלי נעלי צבא, חולצות שחורות עם צוורונים קרועים, וג´ינסים..קק..קק.קרועים. . כמובן שאני כמוך מאמין בשטן, ובכוכב הזה עם ה-5 קצוות פנט.. משהו. אבל השיא הוא שאני הראשון בכיה שעישן סיגריות (cigaryot), ומאז כולם יודעים שאני איש האופל המקומי.... ובלילות, אני בד"כ אוהב להתלבש בשחור, ולהתגנב לבתים, להתקשר באינטרקום ולברוח... אתה יודע.. זה נוצן הרבה מאוד אדרנלין, ואז השיא של הלילה (בערך השעה 23.30 - אמא לא מרשה אחרי), אני מעשן cigarya, צועק בשיא הכוח 666 ובורח הבייתה. והולך לישון. וואלה אחיייי.. ניראה לי אני ואתה מאוד דומים, אתה בא להיות צוות?

HandsomeDevil

New member
בוא נהיה חברים!

אתה ביום חמישי אחרי בצפר, ניפגש בשנקין, נלך לכל החנויות של הבלאקרים ובליילה, אחרי שנצא מהאולם של הבלאק (הקטן הזה, עם הריח של cigaryot והחלונות העגולים) בלג´נדרי, נלך לעשות פולחן לאדונו ונכרות ברית דם.

למעלה