יש פה אנשים מחצ"ב תנועת הנוער ...?. החולוניתתת????. אם כן אז מאיזה מתנ"ס ?????..
מ מתוקונתת New member 2/4/02 #1 יש פה אנשים מחצ"ב תנועת הנוער ...?. החולוניתתת????. אם כן אז מאיזה מתנ"ס ?????..
D dalitush New member 2/4/02 #2 אני לא חושבת.. שיש הרבה.. אבל מה שבטוח שהשומר הצעיר שולטים פה! ידוע לי על לפחות 2..אני ויעל.. ובטח יש עוד, מקווה?!
אני לא חושבת.. שיש הרבה.. אבל מה שבטוח שהשומר הצעיר שולטים פה! ידוע לי על לפחות 2..אני ויעל.. ובטח יש עוד, מקווה?!
T tofy New member 2/4/02 #3 ממ...אני פעם הייתי בשומר... בכיתה ה´...אבל הקבוצה שלי התפרקה.... חוצמזה קן בן גוריון נהרס אז זה כבר לא משנה
ממ...אני פעם הייתי בשומר... בכיתה ה´...אבל הקבוצה שלי התפרקה.... חוצמזה קן בן גוריון נהרס אז זה כבר לא משנה
M Moooran New member 2/4/02 #4 ברור .... מקליין, אני מורן את אולי מכירה אותי מכיתה יב מי זאת? אם יצאת לטיול את בטח מכירה אותי
מ מתוקונתת New member 4/4/02 #5 אני יצאתי לטיול............ . את מכירה את אסתי ואחותהה את נראה לי באת לחדר שלנו לקרוא לאסתיי ?.. אולי זאת את???
אני יצאתי לטיול............ . את מכירה את אסתי ואחותהה את נראה לי באת לחדר שלנו לקרוא לאסתיי ?.. אולי זאת את???
M Moooran New member 4/4/02 #6 קבלי תיקון טעות גם אני הייתי בטיול אבל אני בן דבר ראשון ואני בכיתה יב מורן
מ מתוקונתת New member 4/4/02 #10 אתה לא מכיר אותיי ממש אני הייתי עם שיער שחור וכובע של אפורר עם אתה זוכר שטלי דיברה איתנו על הואטובוס ואמרה לנו שנוכל מצות בגגל שהם הכשירו את המטבח ואז אמרת שאסורר משהו כזהה.....
אתה לא מכיר אותיי ממש אני הייתי עם שיער שחור וכובע של אפורר עם אתה זוכר שטלי דיברה איתנו על הואטובוס ואמרה לנו שנוכל מצות בגגל שהם הכשירו את המטבח ואז אמרת שאסורר משהו כזהה.....
ש שiקiלית של עלית New member 4/4/02 #11 ברוררררררררררררררר ../images/Emo3.gif הדסי חי חי.... איזה קטע רק עכשיו גיליתי את הפורום הזה... טוב לא משנה ... אני בחצ"ב (למרות שאת כבר יודעת..) ~שירע~
ברוררררררררררררררר ../images/Emo3.gif הדסי חי חי.... איזה קטע רק עכשיו גיליתי את הפורום הזה... טוב לא משנה ... אני בחצ"ב (למרות שאת כבר יודעת..) ~שירע~