יש פה אנשים מעקרון?

metalg

New member
היי

היי כולם והיי יואב, לא קניתי לך את מה שביקשת.. אתמול עזרתי לאחות של חברה שלי (עד השעות הקטנות של הלילה) בפרוייקט סמסטר שלה בעיצוב. עשינו דגם של סלון כלות, הכל מיניאטורי. יצא טוב אבל לא ראיתי את זה גמור. מה שכן אני מאוד עייפה עכשיו. מישהו מכם הולך לחדר הכושר במכון וייצמן? ביי,

Big 7

New member
יש פה אנשים מעקרון?

לכל מי שמעקרון או מכיר טוב את הסביבה,אמרו לי שיש חדר כושר עליד בית חלומתי וזה ממש זול(100 שקל לחודש) יש פה מישהוא שמכיר את המקום?

CoooooL

New member
אכן יש../images/Emo13.gif

המנוי לחדר הכושר נכלל במנוי למרכז הנופש עצמו (בריכה וכו'). תוכלי להתקשר לפרטים. כן, אני מנוי שם

יוֹאב

New member
אני הייתי הולך פעם לאנג'ליקה

אבל הרופא הורה לי להפסיק, ועכשיו כבר מותר לי שוב לחזור להתאמן. מי פה עוד מתאמן?

רועִי

New member
אני רוצה אבל אין לי כסף!

כאילו לא שחסר לי או משהו כזה אני מעדיף להשקיע את הכסף בדברים אחרים

יוֹאב

New member
אז לפחות אתה מתאמן לבד קצת?

metalg

New member
ילדים לא לריב..

יואב לא להציק לרועי נגמר לי המנוי מחר, אז נראה לי שאעשה ריצות בסביבה.

Big 7

New member
אני מיתאמן

כבר 10 חודשים בבית,אני מת ללכת לחדר כושר אבל 200 שקל לחודש זה לא כסף קטן ולשנה אני לא מיתכוון לעשות מנוי כי חדרי כושר ניסגרים כמו שלחם נמכר אחרי פסח...מישהוא מכיר חדר כושר שעולה לחודש בסביבות 100 עד 150 שקל אבל משהו טוב?

Big 7

New member
חחח

בסוף החדר כושר הזה היה באיזה קיבוץ עליד...לא ממש עליד בכל מיקרה הסיעו אותנו עד בילו סנטר הלכנו לבניין הזה של בית חלומתי שאלנו מלא אנשים איפה החדר כושר,מה שמוזר זה שאף אחד לא הכיר,אז הלכנו לחפש בעצמנו חיפשנו בערך שעה וחצי לבסוף מצאנו(תודה לאל), ראינו חדר כושר קטן מסריח עם איזה 12 מכשירים ורק 4 אנשים היתאמנו זה 95 שקל לחודש(לא פלא), שאלנו את בעל המקום מאיזה גיל זה הוא ענה 15(שיט!) אני נראה בן 15(פחות או יותר) אבל האיש גילה כי חבר שלי אמר שאנחנו בני 13...חזרנו לבילו אחריו חצי שעה הגיע המכונית ונסענו...יצאנו ב5 וחצי חזרנו ב8 וחצי...ביזבוז זמן...אני חושב ללכת לחדר כושר עליד דה-שליט זה נראה דווקא חדר כושר טוב אבל 200 שקל לחודש זה לא קצת...יש פה מישהוא שמיתאמן בחדר כושר עליד דה-שליט?

למעלה