יש פה אנשים עם שורשים בעדות המזרח?

אני לא יודע אם זאת שאלה מעניינת...

...או לא... הגענו לזמן שצריך לשכוח דברים כאלה (לפני שנה יצאתי עם מישהי ואחת הסיבות שבגללה היא זרקה אותי היתה זה...) מעניין כמה יש מעדות המזרח בקהילות הגייז וה B. ההשערה שלי היא שפחות כי הם יותר שומרים על המסורת והאשכנזים יותר חופשיים, לא?

clean grunge

New member
|יבחוש|בולשיט...

כל אדם הוא קודם כל אדם ואחר כך עדה..אולי הקטע עם העדה קצת יפריע לו אבל זה לא ימנע ממנו להיות מי שהוא באמת נולד..כל בנאדם מפתח לעצמו אישיות עם ובלי קשר לעדה ולמוצא שלו.. (לעזא**זל..ולחשוב שאני אמרתי את זה!..איפה ארנון שאמר שאני גזען?!?!?!...)

הבן אדם לא מתפתח את האישיות לבד...

הוא מושפע מהסביבה, בפרק הראשון לחייו מהוריו ומשפחתו הקרובה אחר כך שכנים ודודים אחר כך חברים ללימודים עבודה/צבא וכו' מישהו שגדל בבית מזרחי מקבל חינוך שונה מזה שגדל בבית אשכנזי, לפחות ממה שראיתי עד עכשיו. כמובן שאם אסקס או הומו זה דבר גנטי, יהיה קונפליקט, הרי הדת היהודית לא רואה באור חיובי דבר שכזה, מצוות פרו ורבו, משכב זכר/בהמה וכו' אז השאלה עדיין עומדת, האם מזרחיים יותר מסורתיים? וכן, מה הפילוג בין האסקס וההומואים באוכ' השונות.

clean grunge

New member
|יבחוש|עדיין...

התכוונתי שהאדם מפתח אישיות בגיל מסויים("גיל ההתבגרות"..)ולא בגיל קטן..אני יכול להגיד לך את נסיוני האישי..שגדלתי בבית "מיזרחי" מסורתי(לא דתי..יש הבדל!)והנה אני היום..דו מיני עם אדיאולוגיות נגד סק**ס וכו'(סטרייט אדג'..).. מה אני אומר פה זה שלא משנה איפה ובאיזו חברה תגדל..בסוף תמיד תהיה אתה עצמך ולא מה שהסביבה השפיעה עליך..אתה מושפע מהסביבה עד גיל או מצב מסויים..מאז אתה מתחיל לפתח לעצמך אישיות אישית שמייצגת את מי שאתה באמת...

אבל אתה מקרה פרטי...

אי אפשר להכליל על הכלל על סמך מקרה אחד. היו השפעות מסויימות כשהיית תינוק עד גיל 5 ככה שבגיל ההתבגרות יכלת לעבור את השינוי, להגיע להארה בקשר להיותך מי שאתה עכשיו. מה היא האידיאולוגיה שלך נגד סקס? בגיל ההתבגרות אתה לא מפתח אישיות חדשה... אתה מרחיב את האישיות הקודמת שלך, תמיד יש שינוי. בגיל ההתבגרות יש שינוי פיזי של הגוף ושינוי מנטאלי כי החברה נותנת לך יותר סמכות לקראת היותך בן אדם בוגר. אפשר להתווכח על המלה "אמת" שבסוף... הסביבה משפיעה על האדם, אי אפשר להגיד אחרת.

clean grunge

New member
|יבחוש|אווו..האדיאולוגיה..זה ארוווך

אבל אם אתה בכל זאת רוצה(או כל מי שרוצה..)אז שיפנה אלי בעיסיקיו אני אשלח לו את הבלוג שלי(סוריי..לא מפרסם אותו ברבים..)שמה רשום את התאוריות שפיתחתי לגבי סק**ס אהבה נשים גברים וכו'... 281631929

j i m m y

New member
חשבתי שאת לסבית

מה שלומך חוץ מזה? (זוכרת אותי בכלל?)

ferdinand

New member
סליחה שאני נדחף ככה....

באחד משירותי המילואים, שבהם את רוב הזמן הפנוי, באוהלים המהבילים, מעבירים, אם לא בשינה או שש-בש... בשיחות על וסביב סקס. שירת איתי בחור אחד, מותק של בחור. דתי (נשוי משפחה...) פעם אחת הוא חטף קריזה, והתחיל לצרוח: "תגידו מה קרה לכם, אין דברים יותר מעניינים מ-החלק התחתון של הגוף!!???..." משהו כזה... סורק מדי פעם את רשימת הפורומים החדשים, וכמו עכשיו, נתקל שם מדי פעם בדברים שמסקרנים אותי, מעניינים.... מריפרוף קל פה אצלכם, אחד הדברים שהצחיקו אותי - דיברתם על הבעיתיות של קבוצת אנשים שהעניין המשותף שלהם, הוא חוסר העניין במשהו.... מה שיוצא שדווקא סקס, הוא בכל זאת אחד הנושאים שהכי מעסיקים אותכם כאן...
אהה ולמה דווקא שירשרתי להודעה הזו - - - - יוצא שכל כך אין לכם על מה לדבר פה לכאורה, שאפילו מנסים לעורר את השד העדתי
שתהיה לכם שבת שלום.

אבל זאת מטרת הפורום...

לאנשים שלא מעוניינים בסקס לדבר על האי עיניין הזה, אני ממש לא מבין מה הבעיה. אנשים חדשים מגיעים לפורום ושואלים האם הם אסקס וחברי הפורום עוזרים להם. אנשים אחרים מגיעים ולא יודעים על המושג ורוצים ללמוד ומסבירים להם. לא מדברים כאן על סקס כפעולה עצמה, זה לא כמו בפורום סקס עם ההדרכות שלהם וכו' כאן זה יותר כללי, אני מניח שלאחר השלב הראשוני, הדיונים כאן ישתנו. אדם

למעלה