יש פה אנשים שאוהבים את מושיק ? כן?לא?שחור?לבן?
N NaTaLiTuSh New member 6/9/03 #3 יופי ) אני לא יודעת אם מותר לפרסם את זה,אבל אני אנסה.. יש לי פורום על מושיק (לא בתפוז) ומושיק נכנס לפורום וכתוב שם אז אם בא לכם תיכנסו ותיראו
יופי ) אני לא יודעת אם מותר לפרסם את זה,אבל אני אנסה.. יש לי פורום על מושיק (לא בתפוז) ומושיק נכנס לפורום וכתוב שם אז אם בא לכם תיכנסו ותיראו
N NaTaLiTuSh New member 6/9/03 #4 יופי שכחתי לכתוב את הפורום טיפשה שכמותי טוב כדי שלא יגידו שאני מפרסמת אז אם יש פה מישהו שרוצה להיכנס שיכתוב ואני אשלח לו הודעה
יופי שכחתי לכתוב את הפורום טיפשה שכמותי טוב כדי שלא יגידו שאני מפרסמת אז אם יש פה מישהו שרוצה להיכנס שיכתוב ואני אשלח לו הודעה
S spider kisser New member 6/9/03 #5 בגלל שלא מפרסמים פורום של אקזיט פרסום הפורום(בהייד פארק אני מניח) ייחשב זהה לפרסום פורום אחר בתפוז, בעיקרון לא כלכך מותר, אבל אפשר להקל קצת את הוקים בהנחה שזה לא יקרה יותר מידי...
בגלל שלא מפרסמים פורום של אקזיט פרסום הפורום(בהייד פארק אני מניח) ייחשב זהה לפרסום פורום אחר בתפוז, בעיקרון לא כלכך מותר, אבל אפשר להקל קצת את הוקים בהנחה שזה לא יקרה יותר מידי...
S SofyTofy New member 6/9/03 #7 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif אני מקווה שזה בסדר, שמתי תמונה שאת צילמת של מושיק, בגלריה שלו..
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif אני מקווה שזה בסדר, שמתי תמונה שאת צילמת של מושיק, בגלריה שלו..
N NaTaLiTuSh New member 6/9/03 #8 חחח כן ראיתי אין בעיה קחו עוד תמונה שצילמתי היום סוף סוף חברה שלי נזכרה לסרוק את זה