יש פה אנשי מזל עקרב?

בטוח שיש..

אבל אחד הדברים שמשותפים להם הם חוסר הרצון להיחשף, ולהשאר מאחורי הקלעים... תצטרך להיות יותר משכנע אם אתה רוצה לפטפט איתם.

Galienna Bast

New member
חבל שהם לא עונים....

אני שמש במאזניים אבל קו אופק עקרב עם מרקורי וונוס בעקרב...(שילוש עקרבי)
יש פה אנשים שמתעניינים באסטרולוגיה וודית? אני מוצאת את השיטה ההודית מאוד מדוייקת...
גיליתי שאנשים עם אותו מזל משמשים כעזר אחד לשני למצוא את דרך חיים הנכונה. גם אם זה לטוב או לרע.
&nbsp
&nbsp

הממ...

אסטרולוגיה וודית שונה מאוד מהאסטרולוגיה המערבית שבה רובנו משתמשים. שמח שהיא עובדת לך.
לגבי עזר אחד לשני - זה קשור לאופי אישי, לא למזל. יש עקרבים רבים שלא יעזרו לאף אחד בלי קשר לכלום, ורבים שכן...
אתה מדבר על קוי אופי שכבר לא קשורים למזל עצמו, אלא לבחירות אישיות התנהגותיות של כל אחד מאתנו.

Galienna Bast

New member
אני אישה לא גבר..

הכוונה שלי של "עוזרים למציאת דרך חיים" לא עוזרים פיזית אחד לשני.
זאת אומרת לדוגמא אני מזל גדי ויש לי מכרים או בני משפחה שהם גדי. אז כל הגדיים יהווה מן "לקח" בשבילי. או שיהיה גדי שינדנד לי שאני צריכה ללמוד נושא מסויים (שיקרב אותי למה שאני צריכה להיות בעולם-הכוונה תפקיד שנולדתי בשבילו) או שיהיה גדי שירמוס אותי או יבגוד בי כדי שהמעשה הזה יוביל אותי לפעולות ותובנות שגם יקרבו אותי לדרך חיים יותר נכונה. כי לכולנו יש תפקיד בעולם הזה ויש דרך שאנחנו עוברים עד שאנחנו מגיעים אליה. אז אותו מזל משמש כעזר למציאת life path הנכון. כמו שאמרתי או בלהראות לנו את הצד הרע או את הצד הטוב.
אני אומרת את זה כי יש עוד אמונה (רוחנית או אסטרולוגית) שאומרת שאנחנו נולדים לעולם הזה כבר יודעים מראש מה אנחנו אמורים לעשות פה. הנשמה שלנו בוחרת בעצמה את דרך החיים לפני שנולדנו כי יש לנו לקחים שאנחנו צריכים לסיים וללמוד. כמו כן גם את ההורים (את הדנא שממנו באנו) ואת השם שלנו אנחנו כבר בחרנו מראש, כי הם אלה שיהוו לנו לקח ולמידה.
הבעיה מתחילה כשאנחנו לא מודעים בכלל למה באנו לפה ובגלל זה יש סימנים שמובילים אותנו.
כן...חפרתי

אכן, חפירה רצינית...

אבל מבין את ההגיון הרוחני שאת מדברת עליו. העניין הוא שכל אחד יכול להיות מורה למשעול שלך, מכיון שמסתכלים על כל המפה ולא רק על מזל השמש. למשל, עד שתפתור בעיות של ניתוקים בגילאים צעירים, יתכן ואלה שיעזרו לך בפתרון הם אנשים עם אורנוס דומיננטי. פתרת - הגיע הזמן לבעייה הסטורנית, ופה גדיים יכולים לעזור... וכו וכו. אל תצמדי דווקא למזל השמש - זו טעות, מכיון שבמפת הלידה של כל אחד הוא חווה אותה אחרת ויש לה תפקיד אחר.

מתלמד8

New member
כנראה ששמעת"מעט" מההודית,זה לא מסתכם בבני -

אותו מזל,האסטרולוגיה ההודית כוללת את האסטרולוגיה המסורתית בתוספת כלים נוספים כמו חלוקת בעלי המפות לילידי יום וילידי לילה (וחלוקת המפה ל-2 )עם משמעויות מיוחדות לכל סוג,
שימוש בצירים ופירוש לצירים,
אי התחשבות במעברים כשכוכב בעוצמה נמוכה במעבר עובר על כוכב חזק יותר,הוא לא משפיע כלל(לדוגמא צדק באריה במעבר עבר אתמול על פלוטו לידתי שלי)לפי האסטרו' ההודית למעבר צדק על פלוטו לא תהיה שום משמעות עלי.
לגבי תמיכה הדדית מדובר בהצלבת מפות, במיוחד בין מזלות ריבועיים אחד לשני(כמו אריה/עקרב,בתולה/קשת וכו',,,) אם הכוכבים במפות יהיו בריבוע אחד לשני,תהיה תמיכה הדדית,,,וזה רק מעט שיש באסטרו' ההודית.

למעלה