יש פה אנשי MIND-GEAR ?

• פותח הנושא gn64
  • פורסם בתאריך

gn64

New member
יש פה אנשי MIND-GEAR ?

יש לי מכשיר שאני משתמש בו כבר כמה שנים להנאתי ובעיקר בתוכניות לרגיעה והייתי מעוניין להרחיב את רמת השימוש גם לכיוונים אחרים האם יש רעיונות ?

tia4good

New member
היי גיאאאאאא ../images/Emo8.gif

שאלה... (וסליחה על הבורות, כן) אבל מה... מה ז"א "אנשי MIND GEAR" ? אולי אני אשת MIND GEAR ואני אפילו לא יודעת על זה... מממ...
מעניין! לתשובתך אודה
TIA

היי GN אמנם אני לא איש מינדגיר

אך שמעתי די רבות, או ליתר דיוק קראתי די הרבה על המכשיר ודומיו בקרב קהילת הנל"פ בעולם... יש המון המון שימושים למכשיר.. מציע לך לעשות חיפוש ב Alt.psychology.nlp וניוסגרופס אחרים על המילה מינדגיר... אני מאמין שתמצא שם הרבה דברים מעניינים ביותר.. לי אישית המכשיר די כאב בעיינים (והוא היה על העוצמה הכי חלשה)... בהצלחה מיק.

JCD

New member
שלום לך רוח מדבר

אם גם בעוצמה נמוכה המיינד-גיר הכאיב לעינייך, אני ממליצה לך לנסות את המשקפיים הלבנים שלהם, שמיועדים במיוחד לשם כך. הם זהים למשקפיים הרגילים, מלבד הצבע. חבל להחמיץ את הפוטנציאל הגלום במנייד-גיר, כשאפשר לפתור את הבעיה הנ"ל בקלות שכזו... כמו שרשמת- יש המון המון שימושים למכשיר.

JCD

New member
היי gn64

אני משתמשת במיינד-גיר גם לשינון חומר, הנוגע ללימודים או העבודה- אני מקליטה את החומר על קלטת ושומעת אותה בזמן התוכנית. שימוש נוסף (אם כי דומה) הוא ניצול התוכניות לשיפור הריכוז והמיקוד שלי לפני אירועים חשובים, כגון מבחנים, ראיונות וכד´. אני מקווה שזה עוזר לך.

למעלה