יש פה אספנים...?

אומילוס

New member
יש פה אספנים...?

הייתי בהופעה בארץ, זכיתי לחיות את התקופה הזוהרת של הלהקה ומשמח אותי לראות שיש פורום שלהם!!! אז באמת הולך להיות איחוד...?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהפורום דיי מת..

כולי קנאה שהיית בהופעה של גאנז, באותה שנה הייתי בת 3
בקשר לאיחוד, אני לא זוכרת אם זה איזי או דיזי שכבר מנגנים עם אקסל תחת השם גאנז אנ' רוזס, אבל אחד מהם. וולווט ריבולבר עברו סוג של פירוק לאחרונה, הסולן (המעאפן) שלהם עזב, ככה שהסיכוי שדאף, מאט וסאלש עוד אולי יחזרו. כולנו מייחלים לאיחוד אבל לא נראה לי שיקרה, אקסל הוא שמוק רציני. בקשר לשאלה השנייה שלך, על הממוצע גילאים, אז כשהפורום היה חי ובועט (?) רוב הכותבים פה הם תלמידי תיכון.

michelbel

New member
איזה יופי,

לא ידעתי שהם בלי סולן, אז יש עוד תקווה לגאנז שהם יתאחדו. רק נשאר שהצייניז' יצא ואקסל יראה קצת שהוא רציני בנוגע ללהקה, ומי יודע אולי סלאש יתרצה, הרי הבנתי בזמנו שזה סלאש שלא רוצה איחוד, ושהוא המשיך הלאה. טוב לדעת.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifכדי שהצ'ייניז יצא אקסל צריך את כולם../images/Emo3.gif

אם איזי וסלאש יכנסו לאולפן, תוך שבוע הדמוקרטיה יוצאת ותהיה פשוט אחד ה-אלבומים, ביחד עם אפטייט. בקשר לאיחוד, אקסל ניסה כמה פעמים לאחד ת'להקה, וחברי הוולווט ריבולבר (מאט, סלאש ודאף) לא ממש רצו. אפשר להבין אותם, יש להם הצלחה (למרות שלא ברמות של גאנז), הופעות, כסף, מעריצים ואין להם את אקסל על הראש

אומילוס

New member
אכן זו היתה תקופה מדהימה..

בעקרון אקסל הוא אכן שמוק, אבל הוא חולה נפש ועל סמים רוב הזמן אז זה הגיוני..אבל זה חלק מהקסם שלו וסוד ההצלחה שלהם..הגאונות לא באה סתם.. בתקופה הטובה שלהם הוא היה כל כך חתיך וכריזמטי, היום הוא כמו מירי אלוני בערך..עצוב..

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאקסל וסמים

קצת קשה לחשוב על להקה, במיוחד כמו גאנז, שסמים לא יסתובבו שם חופשי, ובתכלס זה מה שהיה. אבל צריך לזכור שהתפרקותה של הלהקה הייתה בגלל הסמים. אקססל פיטר את איזי בהתחלה בגלל אותה סיבה, את סלאש. כמובן שהיו עוד סיבות, אבל זאת אחת מהן. אני לא יודעת על כמה אקסל משתמש בסמים, לאור זה שהוא פירק את הלהקה שלו בגלל סמים.

תלוי בסם

אני מאמין שאקסל עידן גראס וחשיש, אבל סמים קשים ממש כמו הרואין זה סיפר אחר לגמרי - זה הורס את הבן אדם, וכשאתה רואה שאתה לא יכול לתקשר עם האדם שמולך מרוב שהוא מסומם והוא לא יכול לנגן אז זה אומר שהגיע הזמן להעיף אותו.

Slash105

New member
אקסל לא פיטר את איזי

אקסל פיטר את סטיבן כי הוא לקח כל הזמן סמים אחרי שהלהקה קבעה איתו שיפסיק. ואיזי עזב מרצונו החופשי כדי לעשות אלבום סולו

קמנצינד

New member
גם אני הייתי בהופעה בפארק הירקון ב-22.05.1993

גם יש לי עדיין את הכרטיס ואני שומר עליו מכל משמר. חבל שאין לי סורק, הייתי מראה לכם... הייתי אז בכיתה י"א, ויום אחרי זה היתה לי בגרות בהיסטוריה בבוקר, אך כמובן שזה לא הפריע לי להגיע להופעה. אקסל עלה לבמה עם חולצה שכתוב עליה GUNS'N'MOSES. שמעתי שהיום יש כבר הרבה חולצות כאלו אך, עד כמה שידוע לי, הוא היה הראשון.

Slash105

New member
מה..

הייתי בהופעה של גאנז אחי אני סוגד לך, יש לך אולי תמונות או משהו משם חוץ מהכרטיס שאתה חייב איכשהו להראות?!

קמנצינד

New member
אין לי תמונות...

זכור לי שלקראת בואם היה ראיון מיוחד של מאט סורום עם העיתונאי שחר בן ברק (שאגב היה גם הגטריסט של 'גן חיות'), נידמה לי במעריב. שמרתי את העמודים של הראיון הזה, וייתכן שהם עדיין אצלי. אשתדל לזכור לחפש אותם בפעם הבאה שאהיה בבית של ההורים שלי. חבר שלי היה בהופעה שלהם בלונדון, עוד לפני שהגיעו לארץ, והביא לי תמונה אדירה של סלאש. גם את זה אנסה לחפש בפעם הבאה כשאבקר אצל ההורים.

michelbel

New member
גם אני הייתי בהופעה,

הייתי בכיתה י', ואני זוכרת שהלכתי עם רשימות, נראה לי שהיתה לי בגרות בלשון למחרת. משום מה לא לקחתי מצלמה, אין לי מושג למה לא. הלכתי עם חברה ועד שהגיע הרגע שיכניסו אותנו גיליתי שאיכשהו נעלמה לי הביקורת מהכרטיס, והשומר לא הסכים להכניס אותי. כרטיס עלה לי 115 ש"ח, בסוף מרוב ייאוש אמרתי לחברה שלי שתכנס לבד, רק אחרי איזה חצי שעה בערך השומר ריחם עליי, כי התחלתי לבכות אז הוא עשה לי סימן להיכנס, שיבורך. עד היום אני לא יודעת מה קרה לביקורת, אבל בהופעה של מייקל ג'קסון הפקתי לקחים, ושמתי סלוטייפ על הפס של הביקורת, מה שהקשה על השומר שם לתלוש אותה, אבל עדיף להזהר מלהצטער. סתם התחשק לי ככה לחלוק את הסיפור מזמן לא סיפרתי אותו. דרך אגב, ההופעה היתה שווה, למרות שיש עליה ביקורות לא משהו, הייתי שורה ראשונה ולטשתי עיניים על אקסל , כך שהשירים פחות עניינו אותי.

למעלה