יש פה בכלל ערבים או שכולם יהודים?

יש פה בכלל ערבים או שכולם יהודים?

נו תתפקדו. תציגו את עצמיכם בבקשה...אולי דרך המדיה אוכל להכיר אותכם יותר ממה שעד היום. לפעמים זה אפילו רצוי. בנתיים עד ש...יום טוב לכולנו.

glock X

New member
המממממ,,,,,,

אני שם לב שאת רוצה להכיר ערבים בישביל שהדעה הקדומה שלך עלינו תשתפר, ככה זה נראה לפי הצורה שבה החלטת לבטא את ההודעה שלך, לא פלא שאף אחד לא עונה לך עם ה-תתפקדו, ותציגו את עצמכם שרשמת, את חדשה בפורום את זאת שצריכה להציג את עצמה קודם, את משתמשת בטכניקה לא מנומסת של מישהו שמתקשר למישהו אחר הבייתה ושואל אותו בצורה מתנאשת "עם מי אני מדבר" ושלום יש, תלוי אם את מחפשת ורוצה אותו. על כל פנים ופנות,,,,,לילה טוב

וואללה ?

טוב, נו אתה בטח צודק. יש שלום, רק שהוא מצרך נדיר בזמן האחרון. אין לי שום דיעה עדיין קדומה ועתיקה על אף עם. כולנו מעשה האל להתפאר...רק מה, יש כאלה שהורסים את היצירה היפה.

glock X

New member
סיציליה.......

את צודקת, שלום זה מצרך נדיר ביותר אבל הוא קיים, את לא מתארת לעצמך כמה אני גאה להכיר אנשים בלי דעות קדומות, אנשים אלה הם אנשים בלי "מחלות" כמו שאני מגדיר את זה, דעה קדומה זאת מחלה, גזענות זאת מחלה, הכללה של עם שלם זאת מחלה, אבל לצערי יש אנשים כאלה ואני אישית מעדיף שיתרחקו ממני, בנוגע לאלה שהורסים את השלום, הם אותם אנשים שדיברתי עליהם מקודם, הם אנשים שכבר איבדו יכולת, הרימו ידיים, משני הצדדים גם יהודים וגם ערבים, אני לא יכול שלא להכנס להלם בזמן שאני שומע בחדשות מוות לערבים אחרי שאירע פיגוע במקום זה או אחר, אני מרגיש שהם עושים לי עוול אבל במקביל אני מבין אותם, מבין את מה שדחף אותם לעשות את זה ואני מוצא נחמה בעצמי, לא פעם מצאתי את עצמי מגן עליהם בשיחה עם חברים יהודים שמדברי הסיקו שאני מצדד בפיגועים ולא פעם צידדתי עם היהודים בשיחה שניהלתי עם חבריי הערבים שחשבו שאני עוף מוזר שמצדד לדבריהם "בכובש הציוני" אבל תמיד היה לי כייף לשבת בנחת ולדבר על שלום עם ידידי שמאמינים בזה כמוני, כי מה שהטלוויזיה משדרת זה אך ורך שלום או מלחמה בצורה פסיכולוגית והבהרה קטנה דעות פסיכולוגיות משתנות, אבל הרוחניות נשארת, כמו שאהבה פסיכולוגית היא אהבה מדומה לעומת אהבה רוחנית שהיא אהבה ניצחית, שלום זה בנפש לא בראש, ואם השלום בנפש נמצא שום קבוצה של "חולים" לא יכולה לערער את זה. שיהיה לך לילה מקסים

יודע מה

בכל עם יש את האנשים הרקובים שלה. אני גדלתי בבית גזעתי אבל לא לערבים...גזעני לעדות בכלל. "?הוא מרוקאי אז לא מתאים. היא עירקית אז לא מתאימה לך כל חתן וכל כלה". מזל שאני יצאתי הפוך על הפוך..ויותר מעניין אותי האדם עצמו מהו מאשר מאיזה עדה הוא. הפסיכולוגיה הזאת לא עבדה עלי. הקיצור...מה שאני מרגישה שיש הרבה אגו, גאווה ביקום. זה האוייב מספר אחד של השלום. מה אומר רק התפלל שיהיה שלום אמיתי והרבה פחות אגו ויותר אהבה לזולת. אגב אתה כותב יפה מאוד ונכון.

למעלה