יש פה גברים?

ספיישיל

New member
יש פה גברים?

הייתי עם חבר,7 חודשים. היה לנו הכי מקסים בעולם,היינו אוהבים מעל הראש,חוץ מקשיים של הבת שלי לקבל את הקשר.וקבלת החבר.וזה מה שגרם מצידו לפירוד ממני. שיחקתי לו קטע. ואני רוצה את שיפוטכם בעיקר הגברים. ניפרדנו כבר איזה חודש. עם מפגשי פירוד לסירוגין.שבינהם, נתק מוחלט. ידעתי שהוא הזמין לנו מלון.ידעתי שבגלל שניפרדנו. הוא יסע בלעדי. נתתי לחברה שלי להתקשר לשם לבקש אותו.המישהי שהיתה שם,ביקשה מהחברה שלי שתשאיר מ"ס והוא יחזור אליה. הוא באמת חזר לטל של החברה שלי שהוא לא מכיר אותה. היא אמרה לו שהיא רוצה להכיר אותו (מתוך רצון להחזיר אותו אלי)היא התחמקה מלהפגש איתו.במשך שבוע הם דיברו בפל.הוא סיפר לה שהיתה לו חברה שהיתה אהבת חייו.(עלי)וכמה היה לו טוב איתה מכל הבחינות.ומה הפריע לו.שהוא עדיין חושב עלי ועל מה שהיה לו איתי. בסופו של דבר, היא אמרה לו:אתה אוהב אותה והיא אותך. אם ככה, תחזרו להיות יחד. אני אפגיש ביניכם עוד יומיים. הוא הסכים איתה. היום היה לו יומולדת. אין ביננו כלל קשר.הוא שלח לי הודעה:מזל טוב, לא מגיע לי? לא עניתי להודעה. רק בערב התקשרתי אליו. אחלתי לו מז"ט. הוא התעקש להבין מי הבחורה הזאת, מה הקשר שלי אליה. כשהבין שאני יזמתי את זה. כעס עלי נורא.ואפילו דיבר לא יפה על החברה הזאת שלי. היא שמעה. אמרתי לו שיראה נכון את התמונה. סה"כ בזכותה, הוא מדבר איתי היום. ונחזור ביחד. בסדר או לא בסדר? מה אתם אומרים?

אורזמן

New member
אייך אמרת...........?

שיחקת לו קטע ואת רוצה שהוא יכיר לך או לחברה שלך תודה ? מזל שלא חטפת אותו ועשית לו היפנוזה...... :) מה שנגמר, נגמר! תמשיכי הלאה בחיים שלך ותלמדי לפעם הבאה, שעם תחבולות כאלו יש שנפגעים ויש שמקבלים בומרנג לא נעים בכלל . בהצלחה ספיישל

seeyou

New member
בסדר או לא בסדר?מה?../images/Emo8.gif

שאת יזמת? או מה שהוא אמר על החברה שלך... ברור שבמצב שלך,תנסי כול דבר על מנת להחזיר אליך את הגבר שגרם לך ,לפחות לתקופה קצרה,להרגשה טובה (היה לנו הכי מקסים בעולם) מבלי להכיר את הבחור,אני חושש שאת בונה מגדלים באוויר ושהבחור מחפש להכיר נשים נוספות... אני מבין מהכרטיס שלך שאת בת 36 ,גרושה(?) עם ילדה keep smiling יוסי

k e r e n m

New member
אפשר בהחלט להבין..

את הכעס שלו,כי הדרך שהגעת אליו בחזרה הייתה דרך עקיפה וקצת לא ישרה,כי הוא דיבר עם מישהי שבוע בטלפון,מישהי מפוברקת שאת יזמת את "הקשר" ביניהם..אולי האגו שלו קצת נפגע מכך "שעבדו עליו"..אני אומרת עזבי אל תתייחסי לתפל תתייחסי לעיקר,חזרתם להיות ביחד וזה הכי חשוב,אני מאמינה שעם הזמן הוא ישכח מסהסיפור הקטנטן ויראה את הדבר באור החיובי...שיהיה רק בהצלחה בהמשך..

למעלה