יש פה גם אבות הומואים ??
S schlomitsmile Member מנהל 5/4/10 #1 אולי, בכל-אופן תמצא יותר מהם בפורום הורות הומולסבית. היה נחמד אם הם היו באים גם לכאן ../images/Emo13.gif
אולי, בכל-אופן תמצא יותר מהם בפורום הורות הומולסבית. היה נחמד אם הם היו באים גם לכאן ../images/Emo13.gif
H hirshfe New member 5/4/10 #5 אם זה לא היה ברור אתה מוזמן להשאר - בזכות זה שאתה יצור אנושי אני יודע שפה ושם רושם אב שהכינוי שלו אב גאה. אבל זהו
אם זה לא היה ברור אתה מוזמן להשאר - בזכות זה שאתה יצור אנושי אני יודע שפה ושם רושם אב שהכינוי שלו אב גאה. אבל זהו
ג גיא Myfoot New member 7/4/10 #7 יש לי הרגשה שהתחלתי לא טוב ..... אז שוב ... שלום לכולם אני אוטוטו אבא לשני בנים תאומים (לקראת סוף אוגוסט ) ואשמח להיות פה גם ....
יש לי הרגשה שהתחלתי לא טוב ..... אז שוב ... שלום לכולם אני אוטוטו אבא לשני בנים תאומים (לקראת סוף אוגוסט ) ואשמח להיות פה גם ....
S schlomitsmile Member מנהל 7/4/10 #1 שיהיה במזל טוב!../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo57.gif וברוך הבא! ../images/Emo140.gif
שיהיה במזל טוב!../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo57.gif וברוך הבא! ../images/Emo140.gif