יש פה דיילי אוויר/קרקע??

ארזS

New member
אחד לפחות אני מכיר

אבל נדמה לי שהוא במילואים. או בחופש...

אני הייתי דיילת באלעל,כי אבא שלי

קברניט בחברה,אם אתה רוצה לעבוד בתחום? הצטייד בקרוב משפחה מדרגה ראשונה,סיכוייך קלושים בלי תנאי הכרחי זה....

grants

New member
לא נכון

אני מכיר כמה דיילים באל-על, מהם אחת שהתחילה לעבוד השנה. לאף אחד מהם אין קרוב משפחה בחברה. אמוץ

Aviation Addict

New member
ממש לא נכון

אני מכיר לא מעט דיילות/דיילים שאין להם כל קשר משפחתי עם קברניטים או משהו בכייון בכלל...

skylane

New member
עבדתי באל על 6 שנים...

ולא הכרתי אף אחד שעזר לי, נכון שתהליך הקבלה מתחילתו עד סופו לקח כמעט שנתיים אבל זה בגלל שרציתי להיות דייל אויר. דיילי קרקע התהליך יותר קצר והיום בהחלט אין צורך להכיר אנשים מבפנים למרות שזה יכול לסייע לא מעט בעיקר בקיצור זמני המתנה.

ronylew

New member
ממש לא נכון

יש לי חברות שהתקבלו להיות דיילות קרקע בלי שום פרוטקציה אם הנתונים שלו טובים אין סיבה שלא יתקבל

roy gabay

New member
חחח רק מה אני אוהב את הפחיות הקטנות

שמחלקים במטוסים שלנו באלעל את זה אני מאוד אוהב את זה

jonib

New member
באמת..

אולי מישהו יודע מהם הדרישות כדי להיות דייל קרקע באל על או בחברות אחרות?

n ora

New member
ממה שאני יודעת../images/Emo118.gif

כי שאלתי את מי שמפקח בניו יורק על הנושא הזה- באל על. הוא אמר לי שצריך להיות בן 22 בשביל to apply להיות דייל.

מה צריך כדי להיות דייל באלעל

ממלאים טופסי בקשה לעבודה באלעל. את הטפסים אפשר להשיג בסניף אלעל בן גוריון השכלה תיכונית מלאה נסיון של שנה לפחות בעבודת שרות (למשל מלצר),עם המלצה מהמעסיק. ידיעת השפה האנגלית ברמה טובה+ אחרי שירות צבאי מעבר בחינה פסיכומטרית באחד המכונים הידועים. קורס בן כמה שבועות במתקני אלעל בבן גוריון. דיילי קרקע יותר קל יחסית להתקבל מדיילי אויר.

נוב 00

New member
כדרך אגב..

הקורס לא בתשלום בניגוד בחברות גדולות אחרות שמעבירות הכשרה לעובדים שלהם...

roy gabay

New member
יש לי ידיד ממש טוב שהוא עובד באלעל

כדייל אויר- אני אנסה להביא אותו לפה אם יצא לי- שכל הזמן הוא בטיסות

למעלה