יש פה הורים בסביבה? מישהו מחפש משפחתון? יש לי משפחתון להמליץ עליו.
כ כובשת נאורה New member 12/5/03 #2 משפחתון מפעם לפעם מגיעה לפורום שאלה בעניין משפחתונים. האם את יכולה לפרסם כאן את שמו של המשפחתון המומלץ, לידיעת אלו שיתעניינו בעתיד?
משפחתון מפעם לפעם מגיעה לפורום שאלה בעניין משפחתונים. האם את יכולה לפרסם כאן את שמו של המשפחתון המומלץ, לידיעת אלו שיתעניינו בעתיד?
© ©queen of hearts© New member 12/5/03 #3 גם לי יש משפחתון להמליץ עליו!!! משפחתון במכבים, ממש על רמה, וממש יפה שם! לגננת קוראים שרון ושנה הבאה אני חושבת שהגן פתוח לגילאי שנה-שנתיים, אבל אני ממש לא בטוחה! לפרטים-בקשו טלפון במסרים
גם לי יש משפחתון להמליץ עליו!!! משפחתון במכבים, ממש על רמה, וממש יפה שם! לגננת קוראים שרון ושנה הבאה אני חושבת שהגן פתוח לגילאי שנה-שנתיים, אבל אני ממש לא בטוחה! לפרטים-בקשו טלפון במסרים
ו ורדה 1 New member 14/5/03 #1 יש פה אפרתש בסביבה? אפרתש לאן נעלמת? אנחנו מחכים להמלצתך!!! אולי יש לעוד מישהי המלצה בגבעה C?
א אפרתש New member 15/5/03 #4 חזרתי! חזרתי! מצטערת שהתנתקתי. מדובר על רחוב נחל ירקון (ליד מרכז מליבו). אשלח לך מספר טלפון ופרטים במסר.
חזרתי! חזרתי! מצטערת שהתנתקתי. מדובר על רחוב נחל ירקון (ליד מרכז מליבו). אשלח לך מספר טלפון ופרטים במסר.