יש פה הרבה ילדות יחסית לפורום ש... ניפתח אתמול לא?? חחחחחחחחחח
C CrAzY aBoUt BrYaN1 New member 21/5/04 #1 יש פה הרבה ילדות יחסית לפורום ש... ניפתח אתמול לא?? חחחחחחחחחח
M MolsBolsRules New member 21/5/04 #2 הוא פתוח כבר כמה ימים פשוט לא פירסמו אותו... וכן יש פה מלאאאאאאא בנות! שימשיכו לבוא עוד...
D DesertRose7 New member 21/5/04 #3 יש פה הרבה.. מפורום ווסטלייף.. זה מוזר.. כי יש להם סגנונות מוזיקה ממש ממש ממש שונים!
L lovecrime New member 21/5/04 #4 נכון... אבל אני למשל אוהבת הרבה סוגים של מוסיקה...אז זה לא חייב להתנגש
C CrAzY aBoUt BrYaN1 New member 21/5/04 #7 נכון ... אני למשל מתה על ווסטלייף.. אבל גם אני אוהבת לישמוע ת'מוזיקה של באסטד... חח אני פתוחה לכל הלהקות והשירים...
נכון ... אני למשל מתה על ווסטלייף.. אבל גם אני אוהבת לישמוע ת'מוזיקה של באסטד... חח אני פתוחה לכל הלהקות והשירים...
D DesertRose7 New member 21/5/04 #11 יופי.. אני שמחה שזה ככה! אבל אני יותר אוהבת גוד שארלוט מקפליי וכמעט כל דבר שיש באמטיוי היטס וכמה שזה ישמע מיושן אבל אני מעריצה שרופה של פייב.. כן כן.. גם אחרי שהם יתפרקו!
יופי.. אני שמחה שזה ככה! אבל אני יותר אוהבת גוד שארלוט מקפליי וכמעט כל דבר שיש באמטיוי היטס וכמה שזה ישמע מיושן אבל אני מעריצה שרופה של פייב.. כן כן.. גם אחרי שהם יתפרקו!
C CrAzY aBoUt BrYaN1 New member 21/5/04 #5 אההה הבנתי אותך... ככה זה היה עם ווסט???? באו מלא ילדות בשבוע הראשון?? אני לא הייתי אז.. אז אין לי מושג... את היית?
אההה הבנתי אותך... ככה זה היה עם ווסט???? באו מלא ילדות בשבוע הראשון?? אני לא הייתי אז.. אז אין לי מושג... את היית?
H hen shane New member 21/5/04 #14 חח יפעת כמה שילמת להם??????? טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח