יש פה חבר'ה צופים מרמת גן?

nokfarharoe

New member
יש פה חבר'ה צופים מרמת גן?

אתם יוצאים לאיבטוחים של משחקים? יש סיכויי שצופים מתחנה אחרת יצטרפו אליכם לאיבטוח? כמו שקורה המון במד"א...

אלברטרג

New member
יש כאן צופים ומתנדבים של כיבוי ר"ג!!!

זה יוצר בעיה כי לכל אירוע של אבטחת משחקי כדורגל באצטדיון רמת גן!!! יש כמות של צופים שיוצאים וכמו כן יש גם מלאי מוגבל של כרטיסי כניסה מתאם ההתאחדות לכדורגל בקיצור זה בעיה!!!

nokfarharoe

New member
אז אתם לא יכול לפרגן מדי פעם לעוד צופים?

כמה צופים יוצאים בדר"כ? ואיך אתם מתאמים את זה עם האחראי צופים שלכם?

אין קשר בין פירגון לבין אבטחות...!!!

תקשיב מכיוון שיש אבטחות "שצופים לא כל כך אוהבים" כמו תהלוכות לפידים וכו'... אז אבטחות של משחק כדורגל זה צ'ופר עבורם ואתה צריך להבין שמכיוון שמדובר בהתאחדות לכדורגל ובמשטרת ישראל ולא בכיבוי אש שקובע את כמות אנשי צוות של הכיבוי אז זה יוצר בעיה להכניס לאצטדיון כמות אנשים לפי הרצון שלנו (של כיבוי אש) עם מחייבים במקום רכב סער (כיבוי סטנדרטי) ורכב געש (חילוץ) וזה גם לפי הצפי של כמות הקהל שבא למגרש (סתם לדוגמה עם אני לא טועה עם באים 7 אלף איש יוצאים שני צוותים למקום) אז יוצאים בכל רכב 4 כבאים ועוד 4 צופים בקיצור אני יכול להגיד לך שאני בעבר הייתי צופה של מכבי אש בני ברק והיום אני עובד במכבי אש רמת גן ואני גם בזמנו רציתי לצאת עם רמת גן והיו לי חברים שהם היו צופים ברמת גן וגם זה לא יתאפשר מה שכן את מוזמן לבוא בכייף אלינו ונארח אותך כחלק ממשפחת כיבוי אש!!! מקווה שעניתי לך על השאלה יום טוב שיהיה

טעות שלי תיקון!!!

בכל רכב 2 כבאים וצופים בחילוץ יוצא צופה אחד ובסער יוצאים עוד 4 צופים

אלברטרג

New member
זה לא עניין של לפרגן...

גם כבאים אנחנו לא מורשים להכניס, בודקים אותנו בכניסה,ממש סופרים את האנשים...מצטער אחי אם היה אפשר בכייף היינו מכניסים. אנחנו כן משתדלים להכניס כמה שיותר צופים מאצלנו במסגרת המגבלות.מקווה שתבין! חג שמח

למעלה