אני התחברתי לוויסקי דרך סיגרים, אני ממש בתחילת דרכי בתחום הוויסקי ומקווה ללמוד כמה שיותר. רציתי לשאול, יש פה חובבי סיגרים ? במידה וכן, מה אתם אוהבים לעשן ויותר חשוב, ממליצים על שילוב ספציפי ?
אני מעשן ביום יום סיגר בשם דון תומאס קלאסיקו רוטשילד. כשאני רוצה להתפנק אז אני מפנק את עצמי ברובוסטו קובני. אני ממליץ על הבאלווני 12 כמלווה נהדר (ברוב המקרים) לסיגר טוב
ראיתי שהבחור שאני קונה ממנו סיגרים מוכר את הסיגר הזה, אני בהזדמנות אנסה אותו. עד לא מזמן הייתי מוציא לא מעט כסף על סיגרים, בזמן האחרון הכרתי סיגר ממש ממש זול ופשוט מדהים (ביחס למחיר כמובן). סיגר של חברת פרינסיפס - רובוסטו ב 12 ש"ח (יש גם רובוסטו עם עטיף כהה נחמד אבל פחות אהבתי) בנוסף יש גם גודל טורו וטורפדו ב 15 ש"ח גם בטורפדו יש אופציה לעטיף כהה באותו המחיר. אני בדרך כלל מעשן סיגרים לא זולים בכלל ופתאום מצאתי סיגר זול מאוד ואני אישית מאוד אוהב. אנשים נוספים טעמו ואמרו רק דברים טובים. דרך אגב, מיותר לציין שהסיגר הוא עבודת יד ולא מכונה.
סיגר באמת משנה את הטעם של הוויסקי, בתור חובב סיגרים אני יכול להגיד לך שבהרבה פעמים וויסקי טוב עוזר לסיגר וגורם "להדגשה" של הטעמים. בנוסף אני חייב לציין שרק סיגרים פתחו אותי לעניין הוויסקי בצורה יותר רצינית.
ברנדי 100 של כרמל מסתדר הרבה יותר מפנטסטי עם קובנים. ונחשב למשקה ברמה גבוהה מאוד אפילו בין מתחריו. גלנליווט 15 פרנצ' אוק. באדיבות הגרזן, משתלב נהדר! אחד מחברי הפורום כאן הבטיח להשתדל לארגן לי כזה אחד מהדיוטי אך.. נראה שפרח מזכרונו לצערי וי
פרסמתי רשומה עם אוסף אקלקטי (לדעתי מרשים) של קופסאות כסף דקורטיביות לטבק על סוגיו השונים: טבק לעיסה, טבק הרחה, סיגרים, סיגריות וכדומה. מקווה שתיהנו מהרשומה ומהתמונות : הסיגריה שלאחר הארוחה
בוויסקי אני מעט שמרן ומסתפק בתווית זהב או ירוק למען האמת לפעמים אני גם לוגם שחור אבל לא מוכן לרדת יותר נמוך סיגרים הקובנים מעט כבדים לי אבל עם סיגר אני לוגם שיווס בן 18 שנה איכשהו זה בכי מסתדר לי בפה
אני ממליץ לך לקפוץ או לדבר עם חנות (אני יכול להמליץ לך במידה ותרצה) שמתמחה בסיגרים תספר להם איזה סוגים עישנת בעבר, איזה סוג אהבת ואיזה פחות ואני מאמין שתקבל המלצה או שתיים... בסופו של דבר רק תהנה מזה.
יש הרבה מאוד חברות מהרפובליקה הדומיניקנית שנותנות תמורה ממש טובה למחיר. אני ממש אהבתי את הסיגרים של מונטפואגו וממליץ לך לנסות בחום. יש גם את חברת CAO מניקרגואה עם סיגרים ממש טובים לטעמי.