יש פה חובבי סיגרים ?

matan5165

New member
יש פה חובבי סיגרים ?

אני התחברתי לוויסקי דרך סיגרים, אני ממש בתחילת דרכי בתחום הוויסקי ומקווה ללמוד כמה שיותר. רציתי לשאול, יש פה חובבי סיגרים ? במידה וכן, מה אתם אוהבים לעשן ויותר חשוב, ממליצים על שילוב ספציפי ?

tom127

New member
מודה באשמה

אני מעשן ביום יום סיגר בשם דון תומאס קלאסיקו רוטשילד. כשאני רוצה להתפנק אז אני מפנק את עצמי ברובוסטו קובני. אני ממליץ על הבאלווני 12 כמלווה נהדר (ברוב המקרים) לסיגר טוב

matan5165

New member
אני אנסה את הסיגר הזה

ראיתי שהבחור שאני קונה ממנו סיגרים מוכר את הסיגר הזה, אני בהזדמנות אנסה אותו. עד לא מזמן הייתי מוציא לא מעט כסף על סיגרים, בזמן האחרון הכרתי סיגר ממש ממש זול ופשוט מדהים (ביחס למחיר כמובן). סיגר של חברת פרינסיפס - רובוסטו ב 12 ש"ח (יש גם רובוסטו עם עטיף כהה נחמד אבל פחות אהבתי) בנוסף יש גם גודל טורו וטורפדו ב 15 ש"ח גם בטורפדו יש אופציה לעטיף כהה באותו המחיר. אני בדרך כלל מעשן סיגרים לא זולים בכלל ופתאום מצאתי סיגר זול מאוד ואני אישית מאוד אוהב. אנשים נוספים טעמו ואמרו רק דברים טובים. דרך אגב, מיותר לציין שהסיגר הוא עבודת יד ולא מכונה.

tom127

New member
האם לבחור שאתה קונה ממנו סיגרים

קוראים יוסי או יהודה?

וויסקי וסיגר

לפי דעתי אכן מדובר בשילוב מנצח כל סינגל מאלט 12+ עם קוהיבה/רומאיו ויוליה הולך טוב.. למרות שבימים קשים גם הנרי ווינטרמן ובלנדד זה בסדר. בהצלחה

foodnwine1

New member
משען מדי פעם אבל לא ממש מומחה

אני מעדיף את הויסקי נטו כי הסיגר מאוד משנה את פרופיל הטעם שלו. אבל זה נחמד לשלב לפעמים. ניתן למומחים להמליץ על סיגרים

matan5165

New member
אני מסכים איתך

סיגר באמת משנה את הטעם של הוויסקי, בתור חובב סיגרים אני יכול להגיד לך שבהרבה פעמים וויסקי טוב עוזר לסיגר וגורם "להדגשה" של הטעמים. בנוסף אני חייב לציין שרק סיגרים פתחו אותי לעניין הוויסקי בצורה יותר רצינית.

itisv

New member
סקאפה 16 והויו אפיקור 2. היה אצלי פיצוץ

ברנדי 100 של כרמל מסתדר הרבה יותר מפנטסטי עם קובנים. ונחשב למשקה ברמה גבוהה מאוד אפילו בין מתחריו. גלנליווט 15 פרנצ' אוק. באדיבות הגרזן, משתלב נהדר! אחד מחברי הפורום כאן הבטיח להשתדל לארגן לי כזה אחד מהדיוטי אך.. נראה שפרח מזכרונו לצערי :) :) וי

matan5165

New member
אפיקור 2 באמת אדיר !

אני בכלל אוהב את הסיגרים של היוו דה מונטריי . ביום שבת יצא לי לעשן את הדאבל קורונה קבינט ביחד עם hennessy xo והרבה זמן לא נהנתי ככה...

bob68

New member
לחובבי קופסאות טבק

פרסמתי רשומה עם אוסף אקלקטי (לדעתי מרשים) של קופסאות כסף דקורטיביות לטבק על סוגיו השונים: טבק לעיסה, טבק הרחה, סיגרים, סיגריות וכדומה. מקווה שתיהנו מהרשומה ומהתמונות : הסיגריה שלאחר הארוחה

matan5165

New member
וווואוווו

בחיים לא ראיתי קופסאות כאלה מדהימות לסיגרים !!!

אני

בוויסקי אני מעט שמרן ומסתפק בתווית זהב או ירוק למען האמת לפעמים אני גם לוגם שחור אבל לא מוכן לרדת יותר נמוך סיגרים הקובנים מעט כבדים לי אבל עם סיגר אני לוגם שיווס בן 18 שנה איכשהו זה בכי מסתדר לי בפה

matan5165

New member
דיברת עם מישהו שמתמחה בנושא ?

אני ממליץ לך לקפוץ או לדבר עם חנות (אני יכול להמליץ לך במידה ותרצה) שמתמחה בסיגרים תספר להם איזה סוגים עישנת בעבר, איזה סוג אהבת ואיזה פחות ואני מאמין שתקבל המלצה או שתיים... בסופו של דבר רק תהנה מזה.

matan5165

New member
גם אני מאוד אוהב סיגרים דומינקנים

יש הרבה מאוד חברות מהרפובליקה הדומיניקנית שנותנות תמורה ממש טובה למחיר. אני ממש אהבתי את הסיגרים של מונטפואגו וממליץ לך לנסות בחום. יש גם את חברת CAO מניקרגואה עם סיגרים ממש טובים לטעמי.

למרבה הצער, תצטרך לחכות

עד שבצ'ילה יתחילו לייצר סיגרים... אני מניח שהוא התבלבל עם מדינות אחרות בהן מייצרים סיגרים, כמו הרפובליקה הדומיניקנית, הונדורס, ניקרגואה וכו'.

למעלה