יש פה כיסא, פופקורן. ויש פה מקרן

מיטללל

New member
יש פה כיסא, פופקורן. ויש פה מקרן

עזרו לנו להיכנס לסרט שלכם
אם הייתם צריכים לשייך את חייכם לז'אנר קלנועי... מה היה הוא? * קומדייה * סרט רומנטי * סרט מצוייר * סרט פעולה * סרט אימה * סרט דרמה * סרט מתח * טרגדיה יוונית * טלנובלה -פרטו -הסבירו -תנו דוגמאות

בשלולית

New member
רעיון חמוד לאללה...

האמת שקצת קשה לי להחליט הייתי אומרת שהכי מתקשר אליי זה טלנובלה.. למה? יש כל מיני סיבות חלקן אישיות מדיי אני אספר על אחת... סבא שלי.. התחיל לצאת עם העוזרת בית אחרי שסבתא שלי נפטרה.. והם עד עכשיו ביחד... והעוזרת בית הזאת הייתה מלא שנים אצל סבא וסבתא בבית... קשה קשה מה עוד? אישי מדיי.. אבל נראה לי שהכי מתאים לחיים שלי זה טלנובלה...

pain is MY love

New member
וואי שאלה קשה....

לדעתי את החיים שלי אפשר לשייך לז'אנר המדע הבדיוני! כי דברים שקורים לי בחיים לא קורים לאנשים נורמאליים!!!

קטרפי

New member
דרמה ../images/Emo110.gif

אולי קצת סרט רומנטי \ טלנובלה, למרות שבחיים לא הייתי מסכים שיעשו לי מהחיים טלנובלה אז זה פשוט לא יהיה בכזה סיגנון. דוגמאות.... אז ככה דוגמה אחת לפני שנתיים בערך הכרתי מישהי דרך הענטרנט, אחרי כמה זמן עברנו לדבר בטלפון, דיברנו איזה חצי שנה ובמהלך הזמן התאהבתי בה והיא לא רצתה לראות אותי אבל לא אמרה לי למה (עכשיו אני כבר יודע אבל אני לא יגיד מהפרטיות שלה) קיצור בסוף לא יכלנו להמשיך ככה וחתכנו את הקשר, יותר נכון אני חתכתי לא שאני גאה בזה. כמעט ישר אחרי שהקשר בינינו ניגמר הכרתי מישהי אחרת, לא הייתי מאוהב בה או משהו אפילו אי אפשר להגיד שהיינו ידידים ממש טובים, אבל הכרתי אותה ויצא לנו לדבר די הרבה. קיצור אחרי איזה שנה היינו ביחד בעזריאלי עם עוד כמה חברים ואז היא ראתה שם מישהי שהיא הכירה פעם והייתה בכיתה שלה אז היא אמרה לה שלום ותנחשו מי זאת הייתה¿ כןכן.... וגיליתי ממש במיקרה שזאת היא.... קיצור זה רק דוגמה אחת ועוד מהפחות אישיות. חלק ממכם יודעים אולי עוד אבל זה לא המקום

אביב1988

New member
דוגרי...

אני מסכם את החיים שלי בטור קומדית דרמה כי מצד אחד החיים שלי הם ממש מצחיקים אבל מיצד שני הכל צפוי כמו דרמה..
הייתי מת שכל החיים שלי יהיו מתח שמעו אצלי הכל צפוי... אני רוצה קצת להסתקרן..

Zoharrr

New member
רעיון מגניב....

טרדגיה יוונית... או קומדייה... תלוי, לפי דעתי הוא טרגדיה יוונית אבל הוא בטח היה משעשע אנשים אחרים.... למה? ככה

המממ סרט...

לי נראה שהחיים שלי יהיו קומדיה.... בשילוב טרגדיה יוונית.... כי אם הייתי רואה את החיים שלי בסרט.... אז נראה לי הייתי מתפוצץ מצחוק.... כי לי קורה את כל הדברים עם ההסתברות הכי נמוכה בעולם..... אבל אותי לפעמים זה לא כזה מצחיק.... סתם קטע בשביל הקטע.... חיברתי אינטרנט לפני איזה 4 שנים לאיזה חודשיים כי אולצתי להיות בבית די הרבה זמן אותה תקופה (עוד סיפור מהסרטים שרק אני יכול להסתבך בו).. קיצר הכרתי איזה אחת דיברתי איתה איזה חודש משהו כזה נפגשנו שתבינו היא לא גרה לידי היא איזה חצי שעה ממני קיצר אין לי מושג למה.... אבל אין לי מושג..... אחרי הפגישה היא לא רצתה לדבר איתי יותר... לא ענתה לטלפונים שום דבר.... ושלא תחשבו שאני קופיף או משהו..... אני הממממ איך אני יגיד על עצמי... אני רק יגיד שאני לא קוף בכלל... קיצר אחרי כמה טלפונים וכמה הודעות ויתרתי וגיליתי לפני שבועיים... שדוד שלי הולך להתחתן עם אחותה....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מת לראות את הפרצוף שלה כשהיא תעמוד בכניסה ותלחץ לי את היד.....

namnamonet

New member
באסה אבל....

אה כן אני חדשה פה אז היי.....אמממ טוב אז התשובה לשאלה ששאלת לגבי החים שלי זה יהיה:קומדיה,רומנטי, וטרגדיה יוונית....פירוט: כי היו לי הרבה אהבות בחיים....רובם נגמרו רע.ועכשיו אני אחרי שנתיםם וחצי של מערכת יחסים.....אממ קומדיה כי אני בן אדם שמשתמש בהומור על מנת לחשוב שטוב לי יותר.....או להרגיש ככה לפחות...וטרגידה יוונית כי עברתי הרבה לגילי במחינה נפשית ופיזית לצערי הרב..אלה דברים שבני נוער לא עוברים בדר"כ ומי שכן מספרת מועט וזה דברים לכל החיים אם זה במשפחה ואם זה מחוץ למשפחה....וגם עם חברים ש....אין לי חוץ מאחת...בקיצור עוד יעשו על חיי סרט חחח :) מקווה שסיפקתי תשובה טובה....נמנם.

נ ו ל י 1

New member
../images/Emo26.gifדרמה ../images/Emo26.gifטלנובלה

שילוב בין שניהם! ידיד שלי אומר לי תמיד: "את מכל דבר עושה דרמה" או "את חייה בטלונבלה" וזהו עדיף בלי הרבה פירוטים!

Stripperella

New member
קומדיה../images/Emo3.gif

כל החיים שלי אני רק צוחקת ומתחרפנת..... והדברים הכי מוזרים והמצחיקים קורים לי בד"כ....

RS87

New member
../images/Emo3.gifקודם כל בלי הפוקפורן

דרמה נו תודו לכול אחד יש קטע מוזר בחיים אבל סה"כ הם די משעממים וידועים מראש.

למעלה