יש פה כל כך הרבה פורומים

cd rom

New member
יש פה כל כך הרבה פורומים

עם אותו רעיון של "בנים נגד בנות" ולהיפך, כך שאני לא מוצא את ההבדלים.

מה שהוא מנסה לשאול הוא:

אם יש כל כך הרבה פורומים על אותו רעיון, מה לכל הרוחות מייחד דווקא את הפורום הזה ? מה שונה דווקא בו ? זה גם מה שאני מבקש לדעת ! ?

פחחח

niva99

New member
אבל הרב ?

באמת אחלה של אנשים יש כאן- מומצץ בחום... (אפילו ג.יפית המליצה - או וורדה רזיאל ז'קונט).

cd rom

New member
אין לי טענות לגבי האנשים

אין לי מושג מי הם. את מבינה - זה נראה לי מגוחך, השם של הפורום דורש תשובה, אבל זו אותה התשובה... או שאולי לא בהנתי נכון ולפורום הזה יש פן פסיכולוגי - לקטר על מערכות יחסים שנדפקו...

niva99

New member
מסכימה איתך לגבי החפיפה שקיימת

בין מס' פורומים. אבל בכל פורום קיימת דינמיקה אחרת- על כך יעידו הקבועים שנשארים. (לא כאלה שמגיחים שואלים ונעלמים). לגבי מתן התשובות- לא חייבים להיות פסיכולוגים דווקא,לפעמים שכל ישר ונסיון חיים יכולים גם לעזור.(ובוודאי אמפטיה ורצון טוב לא יזיקו).

Vdrums

New member
אני לא חושב שיש פן

פסיכולוגי. הפורום הזה נפתח בתור מה נשים רוצות ובמקביל נפתח הצד השני של מה גברים רוצים, כרגע שני הפורומים התאחדו לנוכחי. הפורומים קמו בשמם במקורי כדי לתהות על רצונם ומאוויהם של שני המינים ולאו דווקא ללבן בעיות זוגיות נטו. גולשים שמסתובבים בפורומים שמתעסקים בשני המינים נוטים לפרסם שאלה בכמה פורומים כדי לקבל כמה שיותר דעות ותגובות. אני לא חושב שיש פה פן פסיכולוגי. השינוי שם קצת איבד את הרעיון המקורי שחושבים על זה...

cd rom

New member
לא יודע...

נראה לי שכאשר פותחים לדיון פרידה, פותחים פן פסיכולוגי. אני אקח אותך לדוגמה- למדת מפה משהו שלא ידעת?

Vdrums

New member
לא יודע אם לקרוא לזה למידה

אבל קראתי דעות שונות ומחשבות שונות על מקרים שונים וזה תמיד נותן עוד מבט ועוד תפיסת עולם כלשהי.

cd rom

New member
לא שאתה צריך לשכנע אותי

אבל עדין נראה לי כל עוד יש התייחסות לקשר בין אנשים, יש מרכיב פסיכולוגי כבד בעיניין, בכול מקרה - אין לי משהו רע נגד אנשים שרוצים לפרוק רגשות, סבבה, שיהיה להם בכייף.

Vdrums

New member
לא באתי לשכנע. (-:

ברמה הכללית של פורומים כל הרעיון זה שיתוף ידע ומידע.

duduamar

New member
בגדול אתה צודק...

יש בהחלט נושאים שחופפים לכמה פורומים.

seeyou

New member
הבחנה נכונה-

תמיד יש מבחר של אותו דבר-מוצר וקשה לנו להחליט... גם בבעיות בינו לבינה או "בנים נגד בנות" כפי שאתה מגדיר נכתבו יותר ספרים מספרי הלימוד! למרות זאת עדיין מגששים באפלה. בעתיד יפתחו חנויות עם אספקת בן-בת זוג לפי מפרט....פשוט שלם וקח! keep smiling יוסי

למעלה