יש פה כמה אנשים מעצבנים....

שמאלני

New member
יש פה כמה אנשים מעצבנים....

כמה וכמה אנשים אני רואה שכותבים פה על שצריכים להיות מאוחדים ביחד נגד האויב הפלסטיני,ובגלל דעות אסור שיהיה קרע בעם. אבל אחרי כמה הודעות הם כותבים לאנשי השמאל,"למה נתתם להם רובים". תגידו אתם עושים צחוק? אתם רוצים אחדות תסתמו את הפה,מה אתם כל הזמן מזכירים את העבר דיי זה היה אי אפשר לחזור לעבור מה יעזור שתכתבו את זה כל הזמן. אני מציע לאותם אנשים שיסתכלו קדימה ושיפסיקו להסתכל אחורה כל החיים. בנוסף לזה,תגידו לי אתם נורמלים? נראה לכם שעוד נשאר להם איזה רובה או אקדח מכלי הנשק שרבין הביא לרשות. הם כל הזמן מבריחים נשקים ממדינות ערב,וכל שבוע מדווחים בתקשורת שנתפסת,פעם אוניה,ופעם מגלים מנהרות שדרכם הבריחו נשקים ולפני כמה ימים תפסו משאית עם כלי נשק רבים. אז למה כל הזמן אתם מזכירים לנו לאנשי השמאל את מה שרבין ז"ל עשה בעבר. אתם רוצים אחדות תפסיקו לבלבל לנו את המוח ותסתכלו קדימה,אתם לא רוצים אחדות תמשיכו לבלבל את המוח על הרובים שרבין ז"ל נתן להם.

אבו-דני

New member
רוצה אחדות?....תפאדל

--- צא וכתוב מאמר אחד!!! בגנות אהביילין או בגנות שולוניטיק אלוני והרי תמצא כאן דוויזיה של אנשים מאחרייך

שמאלני

New member
ככה זה אצלכם הימנים...

אין אחדות נורמלית ישר הכול כבר לגנות מישהו,למה כבר צריך לגנות אי אפשר לאחד את העם בצורה נורמלית?

משעשע

ככה הוא הכליל את כל הימנים כמגנים ובעצם כך הוא עצמו גינה והכליל. תשים לב למה שאתה כותב.

CHOFA

New member
א-ח-ד-ו-ת:

בס"ד איזה ימנים מוזרים אנחנו.... אנחנו רוצים שהשמאל יתנער מהדרך של ביילין ושות´ מה השתגענו?? טעויות כנראה, לא קורות בצד השמאלי של המפה הפוליטית רק בימני. אז מתכון לאחדות, לכל הימנים בפורום-קראו והפנימו: הרובים שנתנו להם?על מה אתם בכלל מדברים,מהרובים האלו הם יורים??הרי יש להם עוד הרבה נשק אחר.... לתת להם את ירושלים-כן בסוף עוד תהיה פשרה,אתם תראו ,זה הכל מפני שלמוסלמים נורא חשובה ירושלים,אפילו עראפאת אמר:"מליון שהידים וכו´,זה לא מראה לכם על החשיבות? גדר הפרדה-כל מילה נוספת מיותרת. פגישות עם עראפאת מעודדות טרור- ה-ס-ת-ה!!!! פגישות עם עאראפת מעוררות טרור?? אתם רוצים עוד רצח פוליטי?? והכי חשוב(וזו תשובה של ח"כ בישראל,אבשלום וילן שענה בפורום מר"צ)-להלחם בטרור בכל האמצעים אבל כמובן למצוא דרך לשוב אל המו"מ המדיני... חשוב מאוד לזכור: אין לנו פרטנר אחר!!! ועדיף להאמין ליאסר מאשר למופז ולשרון וחוץ מזה הם בכלל לוחמי חופש נגד כיבוש המתעלל בנשים וילדים וגם הלח"י והאצ"ל היו רוצחים וטרוריסטים כמוהם אם נאמץ ת´עובדות הנ"ל (נו ,אז מה אם זה קצת מתנגש עם המציאות??) תהיה אחדות נ-פ-ל-א-ה בעם! הידד לאחדות!

שמאלני

New member
קופה....

כיום אנחנו סובלים מטרור יום יומי,במקום ללכת בדרך הנורמלית להרים גדר אתם הולכים עם הראש בקיר. אתם מדברים על טרנספר,איפה תשימו את הפלסטינים? בים. הטרור לא הסתיים לעולם,ולכן אנחנו השמאל מציעים רעיונות למנוע חדירת מחבלים לשטחי מדינת ישראל. בהתחלה ניסנו לשבת איתם למשא ומתן,הם לא רוצים ממשיכים בטרור,צריכים להרים גדר שלא נסבול מהטרור שלהם. דבר שני,לא רק אצל הפלסטינים יש הסתה גם אצלנו יש הסתה,לא רק אצל הפלסטינים יש טרור. ישנם גם כנופיות טרור בהתנחלויוית,לא רק אצל הפלסטינים יש מנהיג משוגע שהוא לא מדבר לעניין. גם במפלגות הימניות הקיצוניות יש כאלה. אז את רואה רק מחפשים גם מוצאים אצלנו את הבעיות שיש אצלם.

CHOFA

New member
קראת בכלל ת´הודעה שלי??

בס"ד אני אפשט את זה: עזוב טרנספר(הלוואי) זה בפורום אחר, הבעיה עם השמאל היא שהוא עדיין לא נטש את הדרך ה"נתינתית" שאומרת:אולי אם נהיה מספיק נחמדים וניתן להם שטחים שלנו הם לא ינסו להרוג אותנו?? זה ממש מה שאמר חה"כ אבשלום ווילן-ברור שלהלחם בטרור(יש לי רעיון מקורי-אולי נעשה את זה בצורת גדר הפרדה?...)אבל כיוון שאפשר לסמוך על עוד מדינה ערבית לידנו ושחסרות לנו עוד כמה צרות-צריך לחזור למו"מ המדיני.... הבעיה באחדות בעם שמציע השמאל היא שהיא מושתת על רעיונות ,שאיך לומר את זה בעדינות,הוכיחו את עצמם כמו הטענות שכדוה"א שטוח ושהשמש מקיפה אותו... כנופיות טרור בהתנחלויות??? אתה צודק,הרי כל יום שומעים על עוד מתנחל שהלך לפוצץ את עצמו בחתונה ערבית, או עשה לינץ´ בערבי- מה לא?? טוב נו ,זה בטח בגלל שהתקשורת מוטה...

שמאלני

New member
ידעתי שאת ימנית אטומה...

הייתה לי הרגשה כזאת,אבל עכשיו אני רואה שחושי לא מטעים אותי. טוב לא נורא אף אחד לא מושלם,רק חבל שאלוהים לא אוהב אותך. לעניין,השמאל מאמין בדרך שתוביל בסופו של דבר לשקט,אנחנו לא מבקשים יותר רק שקט. הימין מציע מלחמת חומרה שתחריב את מדינת ישראל,בכך שאתם תומכים בטרנספר וזה יעורר את כל מדינות ערב,ואז כאמור נותר לנו רק להתפלל. אבל אנחנו מציעים דרך שפויה ונורמלית יותר,וזה לא כרוך בכוח זה רק כרוך בקצת שכל והרבה סבלנות. בזמן שקציני הצבא,ראש השב"כ ושר הפנים מדברים על להרים גדר שתמנע ממחבלים מתאבדים להכנס לשטחי א"י. הימין הקיצוני מוציא סיסמא,"רק טרנספר יביא שלום". איפה הם חיים,תגידי לי. אנשים שמבינים עניין ולא הולכים לפי סיסמאות,מדברים על איך למנוע חדירת מחבלים. וההם מדברים איתי על איך לעשות לפלסטינים טרנספר. 2. בהחלט יש כנופיות טרור וזה הוכח לפני כמה חודשיים,אבל כעת הם נרגעו משום שהשב"כ נכנס לעניין והם חוששים מהשב"כ ולכן החליטו להרגיע את העניין.

CHOFA

New member
לפעמים ,אני לא יודעת למה אני טורחת

בס"ד אתה בכלל מנסה לקרוא ת´הודעות שאנשים כותבים פה או שאתה סתם מגיב בלי קשר? הלוואי ורעיון הטרנספר היה מעשי ,הלוואי וכל ערביי ישראל יסכימו להתפנות מפה תמורת כסף.... זה לא ממש ישים כרגע,ולכן צריך למצוא דרכים אחרות-וגדר הפרדה היא ההמצאה החדשה. ספר לי בבקשה-איך אפשר לשים גדר הפרדה על כל שטחי הרשות כשגאוגרפית הם לא נמצאים באותו אזור??(ואני לא מדברת על התנחלויות שבאמצע,אלא על ערים כמו כפר סבא,ומושבי התענ"כים פה ליד עפולה) ומי אמור לשמור על הגדר ההיא מהצד הערבי? גם לפני חודשיים שמענו המון על מתנחלים שהתפוצצו באזורים הומי אדם של הרשות,עשו לינץ´ בשוטרים ערבים,ורצחו זוגות מטיילים- מה גם אז לא שמענו?? התשקורת הזאת....אין מילים!

שמאלני

New member
קופה....

הפלסטינים לא רוצים טרנספר,אז איפה תשימי אותם אם הם לא רוצים? 2. את מדברת איתי על שטחי הרשות הגאוגרפיות,אין לי תשובה בשביל אבל מה שכן אני יודע שאם קציני צה"ל ראש השב"כ ושר לבטחון פנים,מדברים על גדר הפרדה. אז תאמין לי שהעניין הזה לא מעווה בעיה. 3. לפני כמה חודשיים שמענו על מתנחלים שנוסעים במכוניות והרגו כמה וכמה פלסטינים,עקב התערבות השב"כ הם נרגעו מעט.

CHOFA

New member
הערבים נשארים בארץ

בס"ד עם זה כנראה נאלץ להשלים. איפה אני אשים אותם? מה רע במיקום שלהם היום?? אם באמת קציני צה"ל וכווווווווווווווווווווולם היו מאמצים את הרעיון הנ"ל ,אז כבר מזמן היתה פה גדר-העובדה שאין,והעובדה היא שפוליטיקאים קטנים מנסים למצוא חן בעיני העם("הנה מצאתי פתרון גאוני")ולכן מפריחים כל מיני סיסמאות שאף פעם לא ייושמו במציאות-אתה רוצה להגיד שאנחנו נקים מכלאות לערבים ביש"ע ונקיף אותם בגדרות? אתה רוצה להגיד שאנחנו ניתן להם לשמור על הגדרות מהצד שלהם ושנסמוך עליהם שהם יעשו את העבודה?אולי גם בתור צ´ופר נתן להם כמה רובים?? לפני כמה חודשים שמענו על תקרית שבה לכאורה דבר כזה קרה-האם הדבר הוכח?? הרוצחים ההם נתפסו? לא יכול להיות....

שמאלני

New member
קופה ../images/Emo13.gif

למה את כותבת לפני כל הודעה שלך בס"ד? טוב לעניין,קציני צה"ל מאמינים בפתרון הגדר,אך למעלה יושב ראש ממשלה אטום משהו שהחליט לאטום אוזניים ועיניים ולא לשמוע או לראות מה שקורה בארץ. אך לאחר לחץ של צה"ל שרון אישר תוכנית להקים גדרות מסביב ירושלים. חכי עכשיו ירושלים בעתיד בכל הארץ ב"ה. 2. אני לא רוצה להקים מכלאות,אני רוצה שתקום להם כבר מדינה. זה שיש לך גדר בגבול שלך עם לבנון,ובגבול עם סוריה ירדן ומצרים. זה הופך אותך לזה שאת גרה במכלאה? איזה שטויות את כותבת,הם רוצים את זה הם מתחננים למדינה כבר כמה שנים טובות. כנראה שעד שאף אחד במדינה הזאת לא מפעיל שריר אף אחד לא שם עליך,במקרה שלהם אין להם מה להפעיל אז הם מפעילים טרור. 3. מה פתאום אכפת לך פתאום מהפלסטינים אם הם יחיו במכלאות או לא,אני מתערב איתך שאת לא שמה עליהם. את פשוטה מאמינה בסיסמא שיקרית ולא אמינה,"ארץ ישראל השלמה". לא אכפת לך בכלל מהם,אז תעשי טובה אל תעשי את עצמך שאכפת לך מהם אם הם יחיו במכלאות או כלובים.

CHOFA

New member
האמת היא שזה לא זה ולא זה-

בס"ד זה בעצם צופה. ולמי שיש כח....הסיפור המלא: היה היה פעם פורום שוטטות(זוכרים ת´סדרה הזו?)רשמתי בו הודעה אחת בלבד,והיות שזה פורום של טלויזיה קראתי לעצמי CHOFA . דווקא ניסיתי פעם להחליף ת´שם ,אבל זה די משעשע לראות ת´ווריאציות על השם אז הוא נשאר. אבל תודה בכל מקרה בגינסט.

Wonder_Boy

New member
שמאלני=ערבי

אתם תומכים בערבים אתם בכלל לא שייכים לפה לעם היהודי לא אכפת לכם אם ניתן את ירושלים או לא העיקר שיהיה שקט אני בעד טרנספר לערבים ולשמאלנים אתם הרסתם לנו את המדינה ... ערבים הם מנוולים כמה שנותנים להם הם רוצים עוד ....

שמאלני

New member
wonder_boy=היטלר

אתה בכלל לא ציוני אתה מדבר כמו היטלר,לא אכפת לך מערך אדם בדיוק כמו שהיטלר חשב על היהודים,הוא ראה שאין איפה לשים את היהודים כי אף מדינה לא רצתה לקבלם ולכן החליט להשמיד את היהודים. אתה כנראה מהמיעוט הלא שפוי במדינה שתומך בדרך הטרנספר,בדיוק כמו שהנאצים רצו לעשות תחילה ליהודים. לאחר שאף מדינה לא רצתה לקבלם הם החלו להשמיד אותם. כנראה זה מה שעובר לך בראש. אני בעד שאנשים כמוך יכניסו לכלא לכמה שנים טובות ולא יזיז לי אפילו ששוטרים יתעללו בחראות כמוך. תחזור למערה שלך יא זבל.

למעלה