יש פה להט"ביים מלבדי?

סווינג

New member
יש פה להט"ביים מלבדי?

אשמח לדעת.

לא יכולה שלא לחשוב שהאפשרויות שלנו מצומצמות בכ-90% ולפי התיאוריה שלי זה עניין יחסית רווח בקהילה, בגלל האילוצים.

מצד שני, היום יש אינטרנט והרבה יותר קל ליצור קשרים, גם אם וירטואלים.

Reyn

New member
זכורים לי בפורום לפחות 2 גברים הומוסקסואלים

ו2 נשים מתלבטות.

סווינג

New member
אז שאלות קצת יותר מאתגרות למתקדמים

האם אתםן סגורים על עצמכםן למרות חוסר הנסיון?
האם הייתם מנסים מישהו מהמין השני אם תקרה על ידכם הזדמנות?

א. זו שאלה שתמיד שואלים ואותי היא דיי מעצבנת, אני תמיד ידעתי ולא היה לי ספק. אף פעם לא התאהבתי בגבר. קצת מבאס שיש אנשים שמרשים לעצמם לבטל את זה על סעיף טכני

ומצד שני,מה אני יודעת?

ב. אני נגד ניסויים בבני אדם. אם לא היתה לי בעיה לעשות את העניין בלי רגש ובלי משיכה, אני מניחה שלא הייתי במצב שבו אני נמצאת היום.
אבל אם אמצא גבר שמושך אותי מספיק בהחלט אלך על זה.

niwo

New member
אני

אני א-מיני וא-רומנטי אפור (זה מורכב).
אני גם טראנס FTM.
המשיכה העיקרית שלי היא בד"כ to male identified people.

9צב

New member
שתי שאלות אם אפשר

איך מתרחשת משיכה, אם אתה (הבנתי שאתה מעדיף שיפנו אליך בלשון זכר אז זה מה שאני עושה) מגדיר עצמך כ-א-מיני?
הרי, אם אתה א-מיני - למה אתה נמשך ממבט ראשון? משיכה לגוף, במוח מתקשרת תמיד למיניות, גם אם זה לא הכי "הארדקור" בעולם.
אני מתכוון, עוד לפני שדיברת איתה\איתו והבנת אם גם האישיות מושכת אותך.

ומה זה בדיוק Male indentified people? את הפירוש הבנתי, כמובן, אך האם מדובר כמוך בנשים שמרגישות כגברים ופשוט נולדו אחרת, או גברים שנולדו כגברים?

niwo

New member
תשובות

השאלה הראשונה ששאלת מתקשרת להגדרה של א-מיניות. או למעשה, לשאלה מהי משיכה מינית ומה משמעותה. אני לא כ"כ חושב שזה דיון לפורום, רשמתי על כך בעבר.
בעיקרון, מבחינתי, המשמעות של א-מיניות היא שאני לא נמשך לאנשים באופן שאני רוצה לשכב עימם.
ספציפית, אני גם לא נמשך לאנשים במציאות באופן שאני מסתכל על אדם וחושב 'oh damn, that person is hot'. זה אף פעם לא קרה לי.
אני בד"כ גם לא נמשך לאנשים לפי מראה (אבל זה כבר אני). ואין לי אף פעם משיכה ראשונית לפי רושם ראשוני. זה לא קורה. אני לא רואה אנשים ברחוב ונמשך אל המראה שלהם.
יש לי העדפות במראה, אבל הן לא ממש באות לידי ביטוי בחיי היומיום. חפש john egbert בגוגל.
בסופו של דבר, מראה, ממש, אבל ממש לא משנה לי בבחירת בן זוג פונטציאלי. לא....שאני ממש רוצה בן זוג (וגם זה לא לפורום).

בנוגע לשאלה השנייה- ב-male identified people אני מתכוון ל-FTM ול-cis male (בנים שהמגדר שלהם תואם למין הביולוגי שלהם). וזה גם הרבה יותר מורכב.

9צב

New member
ז"א

שאם היית נולד כגבר ולא כאישה - היית מגדיר את עצמך כהומוסקסואל?

niwo

New member
אם

אם הייתי נולד בגוף זכרי, אני לא בטוח שהייתי מעדיף בנים. יש לי תחושה שהייתי מעדיף בנות, אך עדיין הייתי נותר א-מיני.
תכל'ס, אין לי מושג. היו לי אז גנים טיפה שונים, כך שאני לא יודע מה הייתי מרגיש.
אהה, ו-50% שהייתי נולד עיוור צבעים.

נניח לרגע שהגוף שלי פתאום היה משתנה, הייתי נשאר כפי שאני, רק עם מין ביולוגי זכרי- אז כן, אני הייתי מחשיב, ולמעשה מחשיב, את עצמי כהומו (לא סקסואל, כיוון שאני א-מיני וגם לא הומו-רומנטי, כיוון שאני לא ממש רומנטי).

9צב

New member
אז... דו מינית, לפי מה שאני מבין...

נמשכת לאותו מין - לסבית\לא-סטרייטית
+
נמשכת לעיתים למין השני - סטרייטית
=
דו מינית

(אני לא שואל בציניות, אני באמת מנסה להבין מה ההבדלים בין דו מינית, שבהגדרתה נמשכת לשני המינים, לבין הטרו-פלקסיבל שמלבד סמנטיקה קלה, אומרת בתכל'ס את אותו דבר, כי "לפעמים נמשכת", זה עדיין "נמשכת", לכן זה היינו-הך בתכל'ס, לא?)

למעלה