יש פה למישהו את ה COMIC BOOK TATTOO ?

יש פה למישהו את ה COMIC BOOK TATTOO ?

ואם כן איזה מהסיפורים הוא הפייבוריט שלכם ?

וואו, כלכך caught a lite sneeze!

בדיוק מה שבאתי לאמור

noosh

New member
כן!

הוא כה יפה. ומקשט את מדפי (בתקווה שלא יגרום לו ליפול). הממ. האמת שאינ לא כלכך זוכרת כי עברתי עליו די מזמן. אני מאוד אוהבת את Flying Dutchman, שהוא בעצם הסיפור הראשון, כי אינ אוהבת את הדרך שבה הם מעבירים התבגרות ושינויים בתבנית קבועה. זה קצת בנאלי, אבל זה מבוצע יפהפה. ואני אוהבת את מריאן. אני לא יודעת אפילו להסביר למה. אולי כי זה לא פשוט סיפור או משהו כזה, זה מאוד מופשט ומאוד אינטרפטטיבי. ואני פשוט מאוהבת בציורים עצמם. http://www.undented.com/images/1770.jpg

וואו, וגם flying dutchman

וואווואווואווואווואו. אני זוכרת שרק פתחתי את הספר וקראתי אותו ופשוט הייתי כולי ספיצ'לס. יש מצב שבגלל שקראתי אותו [אצל נועה?] בכלל קניתי את הספר........

noosh

New member
חחח ישבנו בדלאל בנווה צדק :(

זה היה בשישי בערב והכל היה כה יפה והם הגישו לנו את הסופלה קר וביקשנו שיחממו אותו אז הם הביאו אותו מחדש ולא חייבו אותנו :( זה היה כה נפלא.

ספר קומיקס מאמם

שכולו מעשה ידי מעריצי טורי מוכשרים וכל קומיקס הוא פרשנות הזויה לחלוטין לשיר אחר של טורי

avivs

New member
זה לא נוצר על ידי מעריצים שלה.

היא והעורך, שהוא יוצר קומיקס מוכר וידיד טוב שלה, ביקשו מאומני קומיקס שונים לצייר ולחבר סיפורי קומיקס קצרים בהשראת השירים. לא יודע כמה מהם הכירו אותה לפני. בכל זאת, ספר מדהים ביופיו. אולי אפילו הדבר הטוב ביותר שהיא הוציאה מאז סקרלט
ואני מתלבט אם להתחיל ללמוד גיטרה. כדאי לי? עד כמה זה קשה?

אממ, לא אמרתי שמעריצים יצרו אותו

אחרי הכל, את הנייר מייצרים במפעלים באיזה -סין- או משהו, לא? אבל כתוב בספר, או איפשהו, שרב, אם לא כל, האמנים שציירו בקומיק בוק - הם מעריצי טורי. זה למיטב זכרוני, כמובן. ששוב; הוא של נעל. אבל בכל זאת, יו נואו

ayswmsi

New member
ויש לציין

שהוא כבד במיוחד . . וגיטרה זה לא קשה, ברגע שתופסים את הפרנציפ זה נהיה סבבה..

אני אוהב את פנדורה כי הוא מצחיק

ונראה שהם גם מסתלבטים על הכתיבה ההזויה שלה שמה חופשי........... אהה כן וגם 1000 אושן שהציורים בו ממש יפים .

Mr Bing 17

New member
מוכרים אותו בחנויות הספרים הנבחרות?../images/Emo7.gif

או: מה הסיכוי למצא את זה בארץ..

noosh

New member
באוזן השלישית, לדעתי

אבל אני לא יודעת כמה זה עולה שם. הרבה פעמים זול יותר להזמין מחו"ל. נגיד, כאן זה עולה 35 דולר: http://www.betterworldbooks.com/Comic-Book-Tattoo-Tales-Inspired-by-Tori-Amos-id-158240965X.aspx תוסיף לזה עוד 4 דולר משלוח לארץ (הם זולים!), וזה 39 דולר. שזה בסביבות 156 ש"ח. אין מצב שבאוזן זה יעלה מחיר כזה. וזה ההארדקאבר, כן? הפייפרבק יותר זול. וההארדקאבר הרבה יותר שווה לדעתי.

avivs

New member
זה באמת מחיר סביר בשבילו.

ועדיפה הגרסה עם הכריכה הקשה. הרבה יותר מרשים.

למעלה