יש פה מאבטחי טיולים?

joshh

New member
הייתי פעם מאבטח טיולים ...

פעם אחד ולא שלמו לי את הכסף...:/

אכן כן הייתי פעם פוליס

כיום אני מתנדב במשטרת ראשל"צ כיתת כוננות ומשטרת ת"א במרחב יפת"ח אני עובר קורס במד"א ואני במתנדב גם בזק"א יחידת חילוץ והצלה ויחידת חיפוש נעדרים

אני מתחיל לעבוד בזה בקרוב...

יש למישהו נסיון עם חברת "נירטל"? ועוד איזו חברה שמשרדיה ממוקמים בת"א בנחלת יצחק..

כמעט דפקתי קת לילד בראש זה נחשב?

מה הקטע-אני מלווה טיול והכל אני המאסף מאחורה הבנאדם מתחיל להתפלצף עלי אני מתעלם ממנו בא לגעת לי בנשק הדפתי אותו אחורה עושה לי כזה על יד הבוס שלי והמורה שלו מי אתה בכלל? אני כזה מחייך עליו והכל.הוא עושה לאבא שלו בטלפון שהמדריכנ קיללה אותו והיא לא עשה לו כלום אז המורה לחנ"ג עושה לה הוא לא לקח את הכדורים שלו- אני כזה זורק לו יציאה יש לי כדורים שיכולים לעזור לו הוצאתי לו תמחסנית כזה - צחק. אבל הילד הזה כזה ילד חרא לא ראיתם בחייםגועל נפש של התנהגות איך מוציאים ילד כזה ללא ההורים שלו. היינו במצדה שביל הנחש עליתי אותו משביל הנחש ןירדנו אותו משביל אחר ה"קצר"- בלילה הראשון היה טיול ליילי הבאתי את הפנס הגדול שלי המשטרתי סינוורתי להם את העיניים הארתי לכולם את האיזור בהתחלה לא נתנו למדריכה לדבר המורה לספורט חטף עליהם עצבים העמיד אותם מ"מספרי ברזל" אני והמדריכה מסתכלים אחד על השניומתים לא להיקרע מצחוק. היה קטע שפשוט המורה כמעט הוריד כאפה למישהו אני כזה עוזב את התור מסתובב צוחק וחוזר לתור. בלילה- היה עוד בית ספר אחר באכסניה עשו לנו את המוות חירבנו במסדרון של המלוןזרקו חזיזים נפצים מה שאתם לא חושבים. קמנו ב7 בבוקר לאחר שינה ממש ממש טובה הייתי שפוך מת... יום שני יש לי קורס ירי מעשי על קרבין. יום שלישי רביעי אני בטיול ליומיים. יהיה נחמד מעניין על איזה חבר'ה אני יפול הפעם חח

1שרוטית

New member
חברים להיזהר מנירטל

עבדתי שם במשך חצי שנה , יחס חרא מתיחסים לעובדים כמו לערבים , תמיד יש בעיות בשכר , לא משלמים 150% בקיצור לא מומלץ . יש מספיק חברות לאבטחה ורפואה בארץ תבדקו טוב על מה אתם חותמים .

למעלה