יש פה מישהו ב- myspace?
B BlackHeart New member 6/9/05 #2 נצל''ש. מממ.. עוד 2 ציורים שציירתי מרוב שיעמום :/.. הבגדים יצאו ממש מגניב ^_^ ^__________________^ אגב.. לא רואים את זה במצלמה אבל הדוגמא על המחוך של הראשונה זה ורדים.
נצל''ש. מממ.. עוד 2 ציורים שציירתי מרוב שיעמום :/.. הבגדים יצאו ממש מגניב ^_^ ^__________________^ אגב.. לא רואים את זה במצלמה אבל הדוגמא על המחוך של הראשונה זה ורדים.
P psycho maiden New member 6/9/05 #13 את מציירת יפה../images/Emo99.gif ומעצבת גם יפה , ממש אהבתי את הבגדים..
L liat tal New member 6/9/05 #19 יפה! סטייל מולן רוז'- משהי פה ראתה את הסרט? וחבל שאין לי סורק, אני גם עושה המון ציורי אופנה, אני לומדת עיצוב אופנה
יפה! סטייל מולן רוז'- משהי פה ראתה את הסרט? וחבל שאין לי סורק, אני גם עושה המון ציורי אופנה, אני לומדת עיצוב אופנה
B BlackHeart New member 6/9/05 #4 פוקוס על הפנים וזה. השיער ממש ממש ממש מגניב בציור.. אבל המצלמה הורסת ]=
T TheNimpa New member 6/9/05 #17 חחחח נכון D: אוי אוי.. אני הייתי בטוחה שיש לו 18 P: פתאום אומר לי "17 וקצת" אני מביטה בו ככה OO אני פדופילית.. אותי לגרדום.
חחחח נכון D: אוי אוי.. אני הייתי בטוחה שיש לו 18 P: פתאום אומר לי "17 וקצת" אני מביטה בו ככה OO אני פדופילית.. אותי לגרדום.