יש פה מישהו (חוץ ממני) שלא יצא דרך

tomtomil

New member
יש פה מישהו (חוץ ממני) שלא נסע עם

בית ספר אלה עם מסגרת אחרת?

tomtomil

New member
יש פה מישהו (חוץ ממני) שלא יצא דרך

בית-ספר למסע אלה דרך מסגרת אחרת?

אוהד11

New member
אני נסעתי יחד עם בני במסגרת משלחת

של גימלאי צה"ל ("צוות") ממחוז דן באפריל 2003. השתתפנו במצעד החיים במלאות 60 שנה למרד גטו ורשה. היינו קבוצה של 55 נשים וגברים, מבוגרים וצעירים, ניצולי שואה, בני משפחה של ניצולי שואה וכאלה שלא נפגעו, הם או משפחותיהם. המבוגר שבינינו היה בן 80 והצעירה שבינינו היתה בת 18. ניצולי השואה הוסיפו פרטים מעניינים "מהחוויות" שהם חוו באותה תקופה. לפי מה שראיתי בפורום זה עשינו את המסלול שמרבית הקבוצות עשו, הווה אומר ורשה, קילצה, קרקוב-פלשוב, אושוויץ-בירקנאו, לובלין-מיידנק, יער ליפוחובה-טיקוצין-טרבלינקה וסיור בן יומיים בורשה. כאדם מבוגר, יחסית לכותבי הפורום, חוויתי חוויה מיוחדת במינה. לכל המעוניין העליתי את רשמיי והם מופיעים בטאגליינס.

כן .אני מבוגרת מכם ועשיתי זאת

במסגרת מסע שורשים פרטי שלי,שבדיעבד עבר במחוזות הידועים.לצידו של מי שחווה את הארועים על בשרו(אישי שלי)ודובר עדיין פולנית רהוטה.כך שהתאפשר לי לשוחח עם אנשים שהכירו את אימי והוריה שם לפני החורבן.אני מאמינה שנסיעה לפולין איננה נסיעה רגילה לחו"ל וכל אחד שעושה את הדרך וחזרה נושא עמו מטען משלו לשם וחוזר עם מטען נוסף שעליו לעכל - כאן.המסע הזה משאיר עקבות כאלה או אחרים על כל מי שמתנסה בו.

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה.. ../images/Emo20.gif../images/Emo140.gif

נסעתם בלי מדריך, אני מניחה.. את צודקת בקשר למה שאמרת, זו ממש לא נסיעה רגילה לחו"ל.

למעלה