יש פה מישהו כי אני מרגישה די לבד ?!
O omer wild New member 22/8/02 #4 תודה לאל שיש פה מישהו !! יש לכם... איזה שהוא רעיון איך להעביר את השיעמום פה ?!
A Alexis14 New member 22/8/02 #5 גם אני פה... בואו נעשה משהו כיפי וא ז כל הישנונים יכנסו בבוקר ויקנאו ויגידו: "וואי... איזה באסה שהלכתי לישון ולא נכנסתי לפורום התאומות אולסן בתפוז!" סתם, אני מחורפנת....
גם אני פה... בואו נעשה משהו כיפי וא ז כל הישנונים יכנסו בבוקר ויקנאו ויגידו: "וואי... איזה באסה שהלכתי לישון ולא נכנסתי לפורום התאומות אולסן בתפוז!" סתם, אני מחורפנת....
O omer wild New member 22/8/02 #7 כולכם נכנסים לצ´אט הזה ?! כי הוא... נראה לי מזה דפוק !! הפורום הרבה יותר כיף !! תבואו לפה אל תשאירו אותי לבד...
כולכם נכנסים לצ´אט הזה ?! כי הוא... נראה לי מזה דפוק !! הפורום הרבה יותר כיף !! תבואו לפה אל תשאירו אותי לבד...
A Alexis14 New member 22/8/02 #9 כל מי שער- לפה! בואו נכניס כולנו לחתימה שלנו: קוקו? אה הא בירה? סוטה... + = טיח טיח טיח אני בתוך אב-טיח מוקדש באהבה לפורום התאומות אולסן... מי בעד?
כל מי שער- לפה! בואו נכניס כולנו לחתימה שלנו: קוקו? אה הא בירה? סוטה... + = טיח טיח טיח אני בתוך אב-טיח מוקדש באהבה לפורום התאומות אולסן... מי בעד?
A Alexis14 New member 22/8/02 #13 הנה זה בחתימה שלי... לא היה מספיק מקום ולא רציתי ךמחוק את השאר אז...
מ מריה12 New member 22/8/02 #17 וואי היתי שמה את זה בכיף.... אבל אין לי מקום בחתימה לעוד.. ואני ממש לא רוצה למחוק את כל השאר.. אבל אני ינסה, רק בישבילכם!
וואי היתי שמה את זה בכיף.... אבל אין לי מקום בחתימה לעוד.. ואני ממש לא רוצה למחוק את כל השאר.. אבל אני ינסה, רק בישבילכם!
מ מריה12 New member 22/8/02 #20 טוב שיניתי את החתימה שלי לגמרי! אז הינה היא.. כולל הקטע הזה של הפורום!