יש פה מישהו מאיזור הדרום?

אליאת1

New member
יש פה מישהו מאיזור הדרום?

שלום לכולם , אני חדשה פה .... אני גרה באיזור הדרום ... מושבניקית קרובה לנתיבות ושדרות מידיי פעם נוסעים לעשות קניות באשקלון או בבאר שבע לא ראיתי פה המלצות או מציאות שמתייחסות למקומות באיזורים הללו... אני לא מגיעה הרבה חאיזור המרכז או הצפון....

Elanor Rigby

New member
יש לך בבאר שבע את השוק הבדואי

יש שם המון דברים נחמדים.. מה את מחפשת בעצם?

Shampile

New member
ממליצה לך להיכנס

לאתר של "קונים באהבה משדרות ועוטף עזה". שם תוכלי למצוא הרבה מידע, לפי קטגוריות, על חנויות וספקים באזור. בהצלחה

דורי56

New member
השוק של נתיבות

יש לי משפחה בנתיבות ואני יודעת שהם קונים ב שוק שבועי שלהם (נדמה לי שביום ב )ויש המון מציאות שם.יש גם מספר סופרים זולים

אליאת1

New member
נתיבות

בשנה האחרונה (עד לפניי כחודשיים) גרתי בנתיבות. אכן כל יום ג' יש שוק אבל מאז שהומיאו אותו מהעיר למתחם מרוחק קצת כבר אין ממש מה למצוא שם והוא דל מאוד! עכשיו אני גרה במושב בקרבת מקום , בנתיבות ישנם 2 סופרים גדולים והם לא ממש זולים מאחר והתחרות היא מאד קטנה ולכן אין "מלחמה" על לקוחות.... לכן רציתי לדעת האם יש סופרים זולים יחסית באזור . אני הגעתי לנתיבות מאילת הרחוקה...שם יש מבחר רחב ותחרות רצינית בין הרשתות השונות ותמיד אפשר למצוא משהו זול יותר , מה גם שהכל כל כך קרוב כך שאין בעיה לחלק את הקניות בין מספר סופרים שונים. יום מקסים , ליאת

ה דרומי

New member
ימי השוק שדרות יום א וביום ג בעיקר פרות\ירקות

יום א בשדרות יש הכול. יום ג {עם עדין קיים?}בעיקר ירקות\פרות. יום ג בנתיבות יש הכול. יום ד אופקים הכול. יום ה שוק באר-7 יש הכול יום שבת רהט יש הכול. {הכול זה לא רק פרות וירקות.}

למעלה