יש פה מישהו מהרצוג?

יש פה מישהו מהרצוג?../images/Emo41.gif

שלום קוראים לי עינב ואני חדשה כאן.... ואני לומדת בהרצוג במגמת עיצוב (השולטים!!!!) וסתם רציתי לראות מה הולך פה... ןאני גם מדצ"ית בחצ"ב....

Absolut May

New member
וואי מגניב העיצוב

לא ידעתי שיש מגמה כזאת בהרצוג... אילו עוד מגמות יש? ומה ממש עושים בעיצוב? כמה יח"ל וכאלה...

יש הרבה מגמות...

בעיצוב אנחנו בעיקרון לומדים תולדות האמנות ומדעי הטכנולגיה,ציור, פיסול, יישומי מחשב ו...זהו, ובדיוק עכשיו אנחנו עובדים על תחרות לקק"ל.... ועושים 15 יח"ל, 5 תולדות האמנות 5 יחידות ציור ופיסול ו5 כל השאר... נראה לי... וחוצמזה יש תקשורת, תיאטרון, מנהל, טכ"מ, פי סי, עינוי, ביו רפואה ונדמה לי שזהו...

הכבוי

New member
5 יחידות בכל השאר ביחד?

מב"ר עושים יותר! "מב"ר אלך, גם בגרות אין לי!"

Absolut May

New member
וואי משום מה

תפסתי ממכם בצפר חרא, של ערסים וכאלה לא ידעתי בכלל שיש מגמות בבצפר חוץ מתאטרון.. נחמד, חבל שלא חשבתי על הבצפר הזה כאופציה

יש ערסים.....

כמו כל חולון בערך...... אבל זה בערך חצי חצי..... וזה אחלה מקום! אני מתה על המגמה שלי! (ולא, אני לא מטורפת, אני פשוט עיצובניקית... טוב נו, אז אני כן מטורפת, אז מה?!?!)

Absolut May

New member
אם אין פיזיקה,

ביולגיה (לא שלנו יש) כימיה (לא שלנו יש) ערבית (לא שלנו יש) וכל המקצועות שמסוגלים להרוג בנאדם משעמום אני באה.

Absolut May

New member
ובדבר הערסים,

מה אני משחקת אותה?! אני באתי משכונת הערסים, מאפה שהמציאו אותם!!! - גולדה מאיר החטיבה של העיר וגם באיילון יש...

חחחחחחח

אני גם די גרה בין הרבהההה ערסים.... ג´סי כהן.....
אוף על מי אני עובדת, אני גרה בנוה רמז/שיכון ותיקים (סתם מנסה להרגיש קשורה ולא הולך לי...)

טוב אז ככה

אני בטוחה שדפנה רשמה לך את רוב הדברים... המגמה עצמה מה זה סבבה אבל את המורים אני לא ממש אוהבת... כמו קובי וחנית... (אני בטוחה שהשמות לא אומרים לך כלום אבל לי הרבה...) וזה מה שאני עושה עכשיו במקום לעבוד על הפרויקט החדש שלנו- עיצוב קופסת קק"ל החדשה.... ואם אני לא טועה יש בפורום עוד הרבה ילדים מהמגמה הזאת אצלנו...

למעלה