יש פה מישהו\מישהי ש...

היי ../images/Emo58.gif

הי, מה המצב? תקשיבי אני מזה רזה (אבל עם גוף יפה, לא גוף כזה כחוש וכל זה) אני בת 14+ ואני שוקלת 39, אני עושה ספורט וכל זה, ומרעיבה את עצמי, כי אני חושבת שאני שמנה. אני יודעת שזה משהו פסיכולוגי, ושאני לא שמנה, אבל בכל פעם שאני אוכלת אני מרגישה דוחה!!! ואצלך?

מה אהה??? ../images/Emo58.gif

1. אני לא מקיאה 2. אמא שלי לא יודעת מזה, אם היא היתה יודעת, אני בטוחה שהיא הייתה דואגת לטפל בזה!!!

../images/Emo58.gif

אני לא מרוצה מהעניין, פשוט מספיק בעיות יושבות לי על הראש, גם בלי עניינים כאלה... תאמיני לי: יהיה טוב!!!

**Blue-Lagoon**

New member
לפי איך שזה נשמע

זה גם לא ממש נכון... את מכירה הרבה אנורקסיות שיגידו לו "כן אני לא אוכלת איזה יופי איזה כיף לי" לא. תכנסי לפורום הפרעות אכילה תראי מה זה באמת הפרעות אכילה. ואם זה נכון אני ממש מרחמת עליך ילדה כי אין לך מושג מהחיים שלך

תותית יקרה.

מה שאת מדברת עליו זה משהו שלא בריא ומאוד מסוכן... חמודה אני מקווה שהכל בסדר איתך ענת

אני לא, אבל..................

בשנה שעברה היתה לנו ילדה בכיתה שהיא היתה ממש ממש אבל מ-מ-ש שמנה!!! שקלה איזה 100 משהו כזה, ולא ראיתי אותה מדוכאת או משהו כזה בגלל זה אבל מסתבר שטעיתי!! בתחילת השנה הזאתי היא נכנסה לכיתה באיחור ואז הסתכלתי עליה וכמעט נפלתי מהכיסא!!!!!!!!! כל הכיתה ככה מסתכלת עליה המומים!! לא הבנתי מה אני רואה!!!! היא היתה כזאתי רזה!!!! יותר גרוע מדוגמנית!!! ישר קלטתי שהיא עומדת להיות אנורקסית כי תוך חודשים קשה להוריד איזה 50 קילוגרם אם זאת דיאטה נכונה..וזאת היתה דיאטת רצח!!!! מאותו יום הילדה הזאתי מזה מסכנה היא באה יום כן יום לא ושהיא באה ממש לא נחמד לה פה...כולם צועקים עליה ומדברים על ה לפני כולם והיא שומעת או שכותבים לה על הלוח-תאכלי! ושמים לה לחם...כאילו שזה יעזור!!!!! ואיזה אחת הלכה לספר ליוצעת..זה דבר נורמלי אבל לא לצעוק עליה לפני כולם.... אבל אני מבינה אותה היא לא אהבה את הגוף שלה בכלל והיא פשוט רצתה לרדת מהר אבל היא לא מבינה מה יהיה לה... אגוזית.

למעלה