יש פה מישהו ממעודיעין?

• פותח הנושא eli4
  • פורסם בתאריך

eli4

New member
יש פה מישהו ממעודיעין?

מה הקף המקרים שם? כמות מתנדבים למשמרת? בעיקר במשמרת לילה עוד פרטים מעניינים? חושב על להתנדב שם

קצת על מודיעין

במודיעין פעילים 2 אמב' במהלך היום: אמב' רגיל - מופעל ע"י מתנדבים בין השעות 18:00 - 22:00 (תפוסה מלאה) ואט"ן שפועל 24 שעות... (ריק בבקרים/לילות ולערבים במקרה הטוב מצטרפים 2 מתנדבים..וגם זה לא תמיד) בד"כ במשמרת ערב- התפוסה מלאה: 2 מתנדבים על האטן, נהג על הרגיל + 3 ..למרות זאת, מקום - תמיד אפשר למצוא.. כל השאר - אם יש אנשים - זה רק מבורך... התחנה היא תחנה קטנה, אווירה משפחתית.. כיוון שהתחנה היא מרוחקת מביה"ח - מרחק פינוי בד"כ סביב החצי שעה, כך שכל נסיעה לוקחת בערך.. שעה וחצי.. סה"כ אחלה תחנה.. יום מקסים, הדס

הדס../images/Emo3.gif

אני בטוחה שכשפראמדיק מסויים עובד (אהמ מעניין מאוד מי אהמ) אני בטוחה שהוא לא נמצא לבד לא שיש מצב שהוא יתן שהוא יהיה לבד אבל גם בלי האיומים שלו אני בטוחה שלא תשאירי אותו לבד וכמו שאמרתי לך אם בא לך חופש ממנו את מוזמנת לשלוח אותו חזרה...

eli4

New member
לילה/ בוקר אין לבן?

או שבערב יש 2 לבנים (יותר סביר) ומה הקף ואופי המקרים?

עשיה

רגיל לפני 1800 או אחרי 2200 זה רק ב"סגירה אישית" עם נהגים.. לא משהו מסודר.. לרוב לילות לא קורה אבל כן בקרים מאוחרים/ערב מוקדם.. ואגב אקנומיקה, מודיעין כבר לא מה שהייתה פעם..חלפו הימים של עומדים 16 שעות ולא זזים... היום לא חסרה עבודה :) לטובה או לרעה.... אומנם אנחנו לא ראשון / בת ים / חולון או כל תחנה גדולה אחרת, אבל הסטטיסטיקה בעליה... אגב איך הלימודים? יום מקסים..

לימודים? ממממ... זזים

בכל מקרה יוצא לי לשמוע בקשר את מודיעין יוצאים, ועדיין שתי נסיעות במשמרת סוגרות את כולה, אומנם נמצאים המון זמן באירוע אבל בפועל לא יוצא לעבוד הרבה.

שלי יותר גדול - או במילים אחרות - ויכוח מיותר

(כן כן זה לא ויכוח
)... כמו כל מקום, יש ימים ש 2 נסיעות סוגרות משמרות, יש 0 ויש 9... אם נעשה ממוצע - אין ויכוח, עובדים, והרבה יותר מפה... לראיה הסטטיסטיקות... אי אפשר להגיד שבמודיעין שקט כמו פעם (איפה הימים הטובים?)
לילה משובח, בוקר טוב וכמובן יום מקסים.. אה כן..שכחתי, תזכו למצוות! דסה (שערה מ 5 וחצי בבוקר)

../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

לא מדובר פה על ויכוח ובטח שלא ויכוח של מי יותר גדול אותו בחור ביקש לדעת מה מידת העבודה בתחנה - וכאן אני מסכימה, זה עניין של השקפה כבר ציינתי שאת חולת נפש? את צריכה לישון יותר!

למעלה